کتاب ترتیب موضوعی ترجمه برخی آیات و سور قرآن
خواندن نظراتمعرفی کتاب ترتیب موضوعی ترجمه برخی آیات و سور قرآن
«ترتیب موضوعی ترجمه برخی آیات و سور قرآن» تألیف داریوش قاسمیان دستجردی(۱۳۳۹) است.
مؤلف درباره لزوم نگارش این کتاب در مقدمه آورده است:
از آنجایی که آسان نمودن روخوانی و درک قرآن به منظور عمل به فرمان آفریدگار جهان در زندگی خاکی مورد نظر و هدف این کتاب است و اینکه توجه مؤمنان، خوانندگان و محققین محترم به نکات اصلی و ضروری تأکیدات الهی در قرآن جلب گردد، بخشها و محورهای اصلی بحثهای قرآنی را به شکل مختصر و مفید و در قالب ۲۳ عنوان تفکیک و گردآوری نموده تا از نظر کاربردی قابل رجوع باشند.
به عنوان مثال در بحث انفاق و بخشش از مال و دارایی و بخل نورزیدن از آنچه خداوند از فضل و کرم خود روزی بندگانش گردانده سعی شده است که با ارایۀ آیات مربوطه در یک بخش مستقل به حقیقت آنچه خداوند بنده خود را به آن خطاب و متذکر شده توجه کرده و هدایت گردیم، چرا که در روز حساب خداوند از ما سؤال نخواهد نمود که در قرآن چند آیه و یا چه جزییات تخصصی راجع به انفاق آمده، بلکه میفرماید با آیات بسیار سعی نمودم تو را متوجه کنم که مال دنیا فانی است بنابراین آیا حاضر میشوی در دو روز محدود و گذرای دنیای فانی بخشی از مال خود را به اطرافیان و افراد محتاج ببخشی که آنها نیز از رنج مشکلات مالی تا حدی فارغ گشته و بتوانند یک زندگی ساده و طبیعی را بگذرانند، و خداوند از تو بخاطر ایمان و خیرخواهی انسانیات راضی باشد؟ یا خیر و نعمت و فضل خدا را بر خود انکار میکنی و همچون قارون تصور میکنی آنچه بدست آوردهای به مدد علم خود بوده و همه را مال خود میدانی و از بخشش بخشی از آن به نیازمندان بخل و دریغمیورزی!
حکمت های زیبای قرآنی (خلاصه قرآن به فارسی)![]()
داریوش قاسمیان دستجردی
انسان استانداردداریوش قاسمیان دستجردی
کونگ فوی سلامت و ذنداریوش قاسمیان دستجردی
عجایب هفتگانه و باغهای معلق بابل (سمبل کوهستانهای سرسبز ایران)داریوش قاسمیان دستجردی
داریوش قاسمیان دستجردیداریوش قاسمیان دستجردی
مسجد چوبیداریوش قاسمیان دستجردی
۱۰۰ نکته که هر معلم باید بداند!![]()
پنی اور
درخت تنها و کلاغزینب حسینی زارع
متاستاز و خواهران خورشیدفاطمه نژادنیلی
ماجراهای کرم شب تابسیما حمیدزاده
رایگان
کتاب خوبی بود اما به شخصه اسم کتاب منو جذب کرد و فکر کردم تمامی آیات قرآن موضوعی دسته بندی شدند و به هر موضوع مثلا غیبت مفصل پرداخته شده ... اما اینطور نبود فقط ترجمه فارسی بود ... در پناه قرآن