معرفی و دانلود کتاب اسرار الصلاه pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر نور معارف

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب اسرار الصلاه

اسرار الصلاه کتابی نوشته حبیب کاظمی کتابی درباره اسرار و فضیلت‌های نماز به زبان عربی است.

نماز مهم‌ترین عبادت در دین اسلام و سرچشمه تمام نیکی‌ها شمرده شده است. پیامبر اسلام و امامان معصوم سفارش های بسیاری به برپا داشتن نماز به صورت فردی و جمعی و نماز اول وقت داشته‌اند زیرا در دین اسلام نماز مایه آرامش، برکت، موفقیت و پرروزی بودن انسان دانسته شده و کسی که نماز را کوچک بشمارد بسیار نکوهش شده است. در این کتاب که بیست باب دارد، در هر باب به یکی از آثار و فضايل و اسرار مهم این عبادت پرفیض پرداخته شده است.

خواندن کتاب اسرار الصلاه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر دوست دارید به اسرار نماز بیشتر آشنا شوید و زبان عربی خود را هم تقویت کنید این کتاب را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اسرار الصلاه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباسرار الصلاه
موضوعقرآن و علوم قرآنی، حدیث