کتاب مینگل خان و آخرین یوزپلنگ های ایرانی
معرفی کتاب مینگل خان و آخرین یوزپلنگ های ایرانی
کتاب مینگل خان و آخرین یوزپلنگ های ایرانی داستانی نوشته سارا شجاعی با زبانی طنز درباره یک گربه یتیم است که خانوادهای او را به سرپرستی قبول میکنند و او کم کم به مینگل خان تبدیل میشود.
مینگل خان، از اولش خان نبود. اتفاقا گربه کوچولویی است که گوشهای افتاده بود که یلدا سر رسید. او یک سال مراقبش بود تا اینکه حال گربه خوب شد و آنقدر کارهای بامزه و خوب کرد که تبدیل شد به مینگل خان!
کتاب مینگل خان و آخرین یوزپلنگ های ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
داستان این کتاب برای کودکانی که سالهای آخر مدرسه را میگذرانند و نوجوانان جذاب است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب مینگل خان و آخرین یوزپلنگ های ایرانی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | مینگل خان و آخرین یوزپلنگ های ایرانی |
| حجم فایل کتاب: | ۱.۸ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸-۶۲۲-۶۲۵۱۱۸-۱ |
| تعداد صفحهها: | ۵۶ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۲۷۰۰ تومان |

من با اینکه نوجوون نیستم ولی از خوندن این کتاب خیلی لذت بردم، حس خوبی به آدم میده چون آدم میتونه از دید حیوانات به اتفاقات پیرامونشون نگاه کنه و حسشون رو بفهمه. کتاب بسیار خوب برای نوجوانان و دبستانیهاست بچه...بیشتر
خوب بود. بخصوص قسمت مراسم خاکسپاری پرنده خیلی بامزه بود. تصویرها هم خوب بودن ولی کم بود.
کتاب خوبیه. داستان جذابه. تصویرها هم قشنگن ولی ویراستاری کتاب خوب نیست. تصاویر چند صفحه قبل یا بعد از ماجرا قرار گرفته و تو مکالمات هم معلوم نیست چیزی که اول سطر بعدیه متن اصلیه یا جواب نفر دیگه مکالمه....بیشتر
عالی ،روان ،هیجان انگیز و خاطره ساز
فوق العاده بود.