کتاب اصول و مبانی جذب پول و ثروت رمضان صادقی مقدم + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب اصول و مبانی جذب پول و ثروت

کتاب اصول و مبانی جذب پول و ثروت

معرفی کتاب اصول و مبانی جذب پول و ثروت

کتاب اصول و مبانی جذب پول و ثروت نوشته رمضان صادقی مقدم و نسیم کارخانه است. این کتاب مخاطبان را با راز موفقیت ثروتمندان جهان آشنا می‌کند.

درباره کتاب اصول و مبانی جذب پول و ثروت

ثروت یکی از مفاهیمی است که هم معنا و تعاریف زیادی دارد و هم نمادهای بسیاری. ثروت، کسب ثروت و حفظ و چرخش آن در چرخه اقتصادی در حوزه علم اقتصاد قرار دارد و به نظر می‌رسد چیزی است که مختص عده خاصی از افراد است. بسیار شنیده‌ایم که می‌گویند برای ثروتمند شدن و کسب پول لازم است مانند افرادی فکر کنید که ثروتمندند؛ اما ما بدون داشتن شناختی زمینه‌ای از آنان چطور می‌توانیم مانند آن‌ها فکر کنیم؟

رمضان صادقی مقدم و نسیم کارخانه در کتاب اصول و مبانی جذب پول و ثروت، راز موفقیت ثروتمندان جهان را در اختیار ما قرار می‌دهند. نویسندگان بعد از ارائه تعریفی از ثروت و نحوه تولید، توزیع و مصرف آن به بررسی زندگی ثروتمندان جهان می‌پردازند. بخش دوم این کتاب شامل زندگینامه افراد موفقی است که هرکدام در زمینه کاری خود توانستند گوی موفقیت را از دیگران بربایند و به ثروتی عظیم و مثال زدنی دست پیدا کنند.

کتاب اصول و مبانی جذب پول و ثروت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کسانی که دوست دارند با روش زندگی و طرز تفکر ثروتمندان آشنا شوند، پیشنهاد می‌کنیم. اگر به خواندن کتاب‌های زندگینامه علاقه دارید، کتاب اصول و مبانی جذب پول و ثروت یک انتخاب خوب برای شما است.

۱۴۰۲/۱۰/۱۹

مناسب برای رده سنی خردسال ها... کلا سه تا منبع داشته، یکی ویکیپدیا و دو تا وب سایت دیگه. اولش هم که مثل عقده ای ها عکس مولف آورده شده فکر می کنی این قرآن اهدایی های مسجد رو باز کردی که

- بیشتر
رنگین‌کمان: برگزیده از گلستان و بوستان همیشه جاوید ادب پارسی
ایرج رامتین
مدیریت موزه
ابوالفضل صادق پور فیروزآباد
آشتی و مصالحه میان زن و مرد
جان گری
Epitomes of true guidance 2
گروه تالیف مجمع جهانی اهل بیت (ع)
A Historical Research on the Lives of the 12 Shia Imams
مهدی مغربی
علم و فوتبال
داریوش سودی
راه موفقیت (جلد اول)
یوسف دشتیاری
زنان تشنه قدرت
برنار کی‌رینی
وق‍ت‍ی‌ که گ‍رم‍اب‍ه‌داری‌، ش‍ه‍ردار ش‍ه‍ر م‍ی‌‌ش‍ود؟!( ه‍م‍راه‌ چ‍ن‍د داس‍ت‍ان‌ ک‍وت‍اه‌ دی‍گ‍ر)
داود علی بابایی
درآمدی بر جامعه شناسی فرهنگی