کتاب راهنما، اطلاعات و معرفی انواع کار و فعالیت اجتماعی و اقتصادی
معرفی کتاب راهنما، اطلاعات و معرفی انواع کار و فعالیت اجتماعی و اقتصادی
کتاب راهنما، اطلاعات و معرفی انواع کار و فعالیت اجتماعی و اقتصادی نوشتهٔ رمضان صادقی مقدم است. انتشارات نظری این کتاب را منتشر کرده است.
خواندن کتاب راهنما، اطلاعات و معرفی انواع کار و فعالیت اجتماعی و اقتصادی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مدیریت کسب و کار پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب راهنما، اطلاعات و معرفی انواع کار و فعالیت اجتماعی و اقتصادی
«تنها نوشتن اهداف کافی نیست بلکه باید روشی برای دستیابی به اهداف خود تعیین کنیم. تصور کنید که همین حالا به هدف عالی خود دست یافتهاید، سپس سعی کنید به گذشته بنگرید و ببینید که چگونه مراحل شغلی را طی کردهاید تا به منصوب مورد علاقه خود دست یابید. مراحلی که برای رسیدن به شغل جدید طی کردهاید، چه بودهاند؟ این مراحل را باید یکییکی نوشت و نحوه به انجام رساندن آن را مورد توجه قرار داد.
همه کتابهای مشهور جهان باجملهای کوتاه آغاز شدهاند. در نتیجه نباید انتظار داشت که همه انتظارات ما یک شبه برآورد شوند، اما باید از نقطهای مشخص کار خود را آغاز کنیم.
برای آنکه بتوانید بهتر اقدام کنید خودتان را مورد مطالعه دقیق قرار دهید. ببینید که تا چه اندازه به تمیز کردن خود و محل زندگیتان اهمیت میدهید، چقدر با دیگران نشست و برخاست میکنید، چقدر مطالعه میکنید و چه مقدار از وقت شما صرف خیالپردازی میشود. این موضوع باعث میشود که نظارت شما بر کارهایتان بیشتر شود و زندگی خود را به چارچویی جدید وارد کنید.»