برای خرید و دانلود کتاب خط خطیهای من نوشته دانیل رویر و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
کتاب خط خطی های من اثر شاینا رادولف و دانیل رویر است که با تصویرگری جنیفر زیوین و ترجمه لیدا هادی منتشر شده است.
داستان این کتاب درباره یک گورخر کوچک دوستداشتنی مبتلا به اوتیسم است که متوجه تفاوتهای خودش با همکلاسیهایش شده و برایش سوالاتی پیش آمده است. نویسنده در این داستان به زیبایی از تفاوتها و ویژگیهای کودکان مبتلا به اوتیسم حرف میزند و به آنها و والدینشان یادآوری میکند که تفاوت داشتن دلیل ناتوان بودن نیست بلکه هرکسی استعدادها و توانییهای خاص خودش را دارد.
خط خطی هـای مـن، بــه زبــان ســاده بــه والدیــن کمــک میکنــد تــا دغدغههـای ذهنـی کودکشـان را بشناسـند و بـرای روزهـا و لحظههـای بـدی کــه آنهــا از آن حــرف میزننــد، راهکارهــای خوبــی داشــته باشــند. گــوری مبتلا به اوتیسم بـا بیـان درگیریهـای یـک روز بـد و درنهایـت شـناخت قابلیتهای خــودش یــا آنچــه مــا بــه نــام نقطه ّ قــوت میشناســیم، اطلاعات جامــع و کاملـی دربـاره اختـال طیـف اوتیسـم و کـودکان گرفتـار بـه آن در اختیارتان میگــذارد.
کودکان مبتلا به اوتیسم و والدین آنها مخاطبان این کتاباند.
دستهبندی | |
تعداد صفحات | ۳۲ صفحه |