
کتاب لبخندی به معبر آسمان
معرفی کتاب لبخندی به معبر آسمان
کتاب لبخندی به معبر آسمان، خاطرات سردار شهید حاج محسن دینشعاری، جانشین گردان تخریب لشکر ۲۷ محمد رسو لالله (ص) است و توسط گروه تحقیقاتی فتحالفتوح گردآوری و تدوین شده است. این کتاب توسط انتشارات شهید کاظمی برای علاقهمندان به زندگی شهدا منتشر شده است.
درباره کتاب لبخندی به معبر آسمان
سال ۱۳۷۲ در پادگان دوکوهه، تابلوی تصویر شهیدی با محاسن بلند به چشم میخورد که رویش نوشته بود: «اردوگاه سردار رشید اسلام شهید حاج محسن دینشعاری» و بعد با فلشی مسیر گردان تخریب مشخص شده بود. این ابتدای راه بود. کسی چیز زیادی نمیدانست، فقط میگفتند اینجا مکان مقدسی است که روزی اصحاب امام خمینی (ره) بازار معاملهای داشتهاند. این کتاب روایت زندگی همان شهید بزرگوار است.
کتاب لبخندی به معبر آسمان شامل خاطرات سردار شهید حاج محسن دینشعاری است. این مجموعه با گردآوری نامههای این شهید، مصاحبهها با افراد مختلفی که شهید حاج محسن دینشعاری را میشناختند، توسط گروه تحقیقاتی فتحالفتوح گردآوری و تدوین شده است. حاج محسن، جانشین گردان تخریب بود اما دست کمی از یک فرمانده نداشت. فرماندهای خوش سیما و خوشدل که با عطوفت پدرانهاش بهنوعی نیروهای نوج وان را بزرگ کرد. به خاطر ویژگیهایش اگر بگوییم یک تخریب چی یا فرمانده بود، کم است. دین شعاری در زندگی همهی بچههای گردان یک جریان سیال و روان بود. هر که برای اولین بار او را میدید، عاشقش میشد. شوخیهایش زبانزد خاص و عام بود و همین شوخ طبعیاش او را فردی متمایز از دیگران ساخته بود .خلاقیت و جدیت در کار، مسئولیت پذیری و حضور همیشگیاش درخط مقدم او را نماد حقیقی گردان تخریب لشکر ۲۷ حضرت رسول (ص) کرده بود.
خواندن کتاب لبخندی به معبر آسمان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به زندگینامه شهدا پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب لبخندی به معبر آسمان
میدانی تولد، آمدن برای آموختن است؛ آموختن پرنده بودن در قفس خاکی تن و در جمع خاکیان. اگر پرنده باشی هنگام کوچ میگویند پرواز کرد. در هر روز زندگی اگر بال و پر نگشایی، در وقت رفتن میگویند مرد و خوشا به حال کسی که پروازی سرخ داشته باشد، آنگاه به هنگام مرگش میگویند شهید شد...
نام و نام خانوادگی: محسن دینشعاری
فرزند: اسماعیل
تاریخ تولد: ۱۳۳۸/۰۵/۰۱
محل تولد: تبریز (از تبریز به تهران آمدند، شناسنامهاش صادره از تهران است و در محله درخونگاه منیریه ساکن شدند)
فعالیتها:
تأسیس هیئت شهدای دشت کربلا، حضور و فعالیت مستمر در پزشکی قانونی برای جابهجایی و انتقال شهدا به بهشت زهرا (سلاماللهعلیها)، عضویت در جمع خادمان مهدیه تهران، شرکت در راهپیمایی و تظاهرات، شرکت در کمکهای مردمی جهادسازندگی، راهاندازی هیئت گردان تخریب تیپ ۲۷ در زمان جنگ.
سربازی: شروع دوره سربازی به فرمان امام خمینی (ره) در ۲۷ فروردین سال ۱۳۵۸، شرکت در غائله گنبد و جنگ کردستان. اتمام دوره در خرداد سال ۱۳۵۹
دورههای آموزشی:
گذراندن دوره آموزشی سپاه در پادگان امام حسین (علیهالسلام) در سال ۱۳۵۹، حضور در مقر شهید مطهری۱ برای حفاظت از ساختمان ریاست جمهوری، مجلس و نخست وزیری، گذراندن دوره تخصصی تخریب در پادگان ولیعصر (عجلاللهفرجه) و ورود به تیپ ۲۷ محمد رسولالله (صلیاللهعلیهوآله).
حضور در جبهه:
اولین اعزام به منطقه اسلامآباد غرب، سومار، عزیمت به جبهه جنوب؛ بستان، فکه و دشتعباس، شرکت در عملیاتهای مسلمبنعقیل، زینالعابدین، والفجر مقدماتی، والفجریک، ۳ و ۴، ماموریتی سه ماهه در سوریه و لبنان، شرکت در عملیاتهای بدر، والفجر ۸، کربلای ۱، ۴، ۵، ۸ و عملیات نصر ۷.
حجم
۰
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۴۰ صفحه
حجم
۰
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۴۰ صفحه