کتاب بپر بپر زیر باران!
خواندن نظراتمعرفی کتاب بپر بپر زیر باران!
کتاب بپر بپر زیر باران! یکی از کتابهای مجموعه داستانهای فیلی و فیگی نوشته مو ویلمس است. این مجموعه ماجرای دوستی یک خوک و یک فیل است که با هم صمیمی هستند و در هر جلد یکی از مفاهیم مهم زندگی و دوستی را یاد میدهد. مجموعه فیلی و فیگی را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
کتاب بپر بپر زیر باران! کودک را با تصاویر ساده و جذاب به دنیای قصه میبرد و اول برای او سوال ایجاد میکند اما کمکم جواب را به او نشان میدهد و کمک میکند چیزهای تازه یاد بگیرد.
خواندن مجموعه فیلی و فیگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام خردسالان علاقهمند به داستان پیشنهاد میکنیم.
غافلگیر بازی!
شاهزاده ناکجاروشل حسن
استخوان های آب نباتیناتالی لید
مدرسه جاسوسی؛ جلد دهماستوارت گیبز
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
#۵۶ "بپر بپر زیر باران!" اگر دلتان برای باران تنگ شده یا حتی اگر از باران خوشتان نمیآید، این داستان جالب را بخوانید. ماجراهای بانمک فیلی و فیگی در یک روز بازی با هم، شما را برای چند دقیقه به
برای دخترم خیلی جالب بود
یک کتاب جالب و هیجان انگیز برای چهار سال تا هشت سال ولی با اینکه من کلاس سوم هستم باز آن را می خوانم
خورشید باران خورشید باران خورشید باران😎😂
😄😃😀
عالی بچه های من عاشق داستانهای فیلی و فیگی هستن
آخه حیوان قحط بود که شخصیت اصلی داستان رو خوک گذاشن؟ 🤕 داستان ساده و روان و نقاشی ها قابل قبول بود. محتواش هم خوب بود. استفاده از هر شرایطی برای بازی و لذت بردن و سخت نگرفتن. «بپر بپر زیر
این کتاب خیلی بچگانست و موضوع های جالبی نداره و شاید بچه ها دوست داشته باشن اما من دوست نداتم