کتاب ببین چه شیپوری می زنم!
معرفی کتاب ببین چه شیپوری می زنم!
کتاب ببین چه شیپوری می زنم! یکی از کتابهای مجموعه داستانهای فیلی و فیگی نوشته مو ویلمس است. این مجموعه ماجرای دوستی یک خوک و یک فیل است که با هم صمیمی هستند و در هر جلد یکی از مفاهیم مهم زندگی و دوستی را یاد میدهد. مجموعه فیلی و فیگی را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
کتاب ببین چه شیپوری می زنم! کودک را با تصاویر ساده و جذاب به دنیای قصه میبرد و اول برای او سوال ایجاد میکند اما کمکم جواب را به او نشان میدهد و کمک میکند چیزهای تازه یاد بگیرد.
خواندن مجموعه فیلی و فیگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام خردسالان علاقهمند به داستان پیشنهاد میکنیم.
#۵۵ آیا قصد دارید این کتاب را بخوانید؟ تبریک میگویم! شما یکی از شیرینترین قسمتهای مجموعه فیلی و فیگی را انتخاب کرده اید! :) "ببین چه شیپوری میزنم" یا "Listen to my trumpet" یکی از داستانهای جالب و جذابی است که
منظر بودم از کتاب های فیلی و فیگی جلد جدید اش را به تاقچه بیاورند و الان خوشحالم چون آوردند کتاب خنده دار و جالیبه و سه تا شش سال می تونه بخونه اما بقیه بخونید چون عالی است
این قصه واقعا عالی بود . و جایی که فیلی با فیگی روراستی کرد ، و به او راستش را گفت به ما یاد داد که ، حرفمون رو تو دلمون نگه نداریم و راستش را بگوییم .
دخترم ۵ سالش و عاشق این مجموعه شده
چقدر این مجموعه شیرینه
دخترم که 4 سالشه عاشق کتاب های فیلی و فیگی است و موقعی که این کتاب رو براش خوندم. قهقهه میزد و بسیار براش خنده دار بود.