کتاب دیدی پرواز کردم!
داستانهای فیلی و فیگی
معرفی کتاب دیدی پرواز کردم!
کتاب دیدی پرواز کردم! یکی از کتابهای مجموعه داستانهای فیلی و فیگی نوشته مو ویلمس است. این مجموعه ماجرای دوستی یک خوک و یک فیل است که با هم صمیمی هستند و در هر جلد یکی از مفاهیم مهم زندگی و دوستی را یاد میدهد. مجموعه فیلی و فیگی را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
کتاب دیدی پرواز کردم! کودک را با تصاویر ساده و جذاب به دنیای قصه میبرد و اول برای او سوال ایجاد میکند اما کمکم جواب را به او نشان میدهد و کمک میکند چیزهای تازه یاد بگیرد.
خواندن مجموعه فیلی و فیگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام خردسالان علاقهمند به داستان پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب دیدی پرواز کردم! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | دیدی پرواز کردم! |
| شابک: | ۹۷۸-۶۰۰-۸۶۷۵-۳۰-۳ |
| تعداد صفحهها: | ۶۴ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۱۰۰۰۰ تومان |
| برچسب: | مجموعه داستانهای فیلی و فیگی |

#۵۸ "هیچوقت قدرت پرواز یک خوک را دست کم نگیرید!" این را فیگی در ماجرای "دیدی پرواز کردم" یا "Today I will fly" به شما ثابت میکند :) این کتاب از اولین داستانهای این مجموعه است که در سال ۲۰۰۷ چاپ...بیشتر
عالی
ممنون که این مجموعه را در بی نهایت گذاشتید
واییییییییییی خیلی گوگولیهههههههههه 🩵💕 انقدر جذابه تمام کتاب هاشو خوندم 💖 با این که برای بچه ها بود💜
خب من هم گاهی دوست دارم پرواز کنم
خییییلی بامزه و جالب بهتون پیشنهاد میدم حتما بخوانید. من و پسرم عاشق داستنهای فیلی و فیگی هستیم🥰
😃😃😃