کتاب خوش حال شدی؟ مو ویلمس + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب خوش حال شدی؟

کتاب خوش حال شدی؟

معرفی کتاب خوش حال شدی؟

کتاب خوش حال شدی؟ یکی از کتاب‌های مجموعه داستان‌های فیلی و فیگی نوشته مو ویلمس است. این مجموعه ماجرای دوستی یک خوک و یک فیل است که با هم صمیمی هستند و در هر جلد یکی از مفاهیم مهم زندگی و دوستی را یاد می‌دهد. مجموعه فیلی و فیگی را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیت‌ترین کتاب‌ها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.

کتاب خوش حال شدی؟ کودک را با تصاویر ساده و جذاب به دنیای قصه می‌برد و اول برای او سوال ایجاد می‌کند اما کم‌کم جواب‌ را به او نشان می‌دهد و کمک می‌کند چیزهای تازه یاد بگیرد.

خواندن مجموعه فیلی و فیگی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام خردسالان علاقه‌مند به داستان پیشنهاد می‌کنیم.

MMahdiGhafuri
۱۴۰۰/۱۱/۰۹

#۵۹ بچه‌ها! فیگی دوست فیلی است! فیگی دوست ندارد فیلی را ناراحت ببیند. برای همین هرطور بتواند خوشحالش می‌کند. مثل فیگی باشید. :) "خوش‌حال شدی؟" یا "My friend is sad" از اولین کتاب‌های مجموعه داستان‌های فیلی و فیگی است که در

- بیشتر
saghar
۱۴۰۳/۰۷/۳۰

دخترم عاشق این کتاب و شخصیت‌هایش هست وهربار براش میخونم همراه با این کتاب خیلی میخنده. و عاشق پیدا کردن عکس کبوتر است که در اکثر آثار موویلمس وجود دارد.

سیامک
۱۴۰۱/۰۹/۱۴

😃😃😃😃

۱۴۰۰/۰۱/۱۰

بسسسسسسسسسسسیار بسیار عالی من یکیشو تو کتابخون ه خودم دارم😘😘😘❤🌷افرین هزار افرین به

حنانه
۱۴۰۲/۰۷/۰۵

خیلی جالب نیست ولی برای بچه های زیر ۶ سال میتونه جذاب باشه. ترجمه اش ضعیفه و انگار مترجم میخواسته عمدا اون کاراکتر خوک رو نادیده بگیره و از خودش دو تا اسم جدا گونه ، برای کاراکتر ها درست کرده.

- بیشتر
نوری