معرفی و دانلود کتاب حسابداری بهای تمام شده (صنعتی) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب حسابداری بهای تمام شده (صنعتی)subscriptionAvailable

کتاب حسابداری بهای تمام شده (صنعتی)

از تئوری تا عملی

۴.۰ امتیاز(از ۴ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب حسابداری بهای تمام شده (صنعتی)

کتاب حسابداری بهای تمام شده (صنعتی) تالیف اسماعیل علی‌نیا و دیگران، از کتاب‌های دانشگاهی و تخصصی انتشارات فکر سبز است که برای دانشجویان رشته حسابداری تدوین شده است.

انتشارات فکر سبز از سال ۸۸ فعالیت در حوزه نشر را آغاز نموده است . این انتشارات در بخش‌های دانشگاهی، عمومی و کودک ونوجوان به صورت مجزا و تخصصی فعالیت می‌کند . بخش دانشگاهی از زمینه‌های اصلی فعالیت انتشارات است که با مدیریت اسماعیل علی‌نیا عضو هیات علمی دانشگاه و مولف و مترجم خدمات اخذ مجوز، طراحی تا چاپ کتاب را به نویسندگان گرامی ارائه می‌دهد .

درباره کتاب حسابداری بهای تمام شده (صنعتی)

دانش حسابداری با توجه به تحولات پیش رو خود را از دنیای دفترداری خارج وبا خلق ابزارهای نوین حسابداری مدیریت و تکنیک های بهایابی جایگاه خود را در صنعت حفظ کرده است. در اثر حاضر سعی کردیم با نگاه کاربردی تکنیک های بهایابی و ابزارهای برنامه ریزی و کنترل را آموزش دهیم . بخش مهمی از مطالب این اثر ترجمه کتاب Cost accounting principle and practice اثرnigam and jain است که با افزودن دستاوردهای خود و همچنین استفاده از منابع معتبر داخلی و بین المللی بر غنای آن افزودیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب حسابداری بهای تمام شده (صنعتی) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابحسابداری بهای تمام شده (صنعتی)
عنوان دیگراز تئوری تا عملی
فرمت کتابPDF

Mohammad samadani
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۱۲/۱۸

به نظر می‌رسد متن رو دادن گوگل ترنسلیت ترجمه کرده، حتی یه ویرایش معمول هم روی متن نزدند. البته الان هوش مصنوعی به زیبایی و‌مختصر ترجمه می کند. نتیجتا پیشنهاد نمی کنم

حسابداری ابزارهای مشتقه
سعید علی احمدی