کتاب روزی که درک عربده کش به شهر آمد
معرفی کتاب روزی که درک عربده کش به شهر آمد
کتاب روزی که درک عربده کش به شهر آمد نوشته ماری کاسانوا و ترجمه شیدا رنجبر است. کتاب روزی که درک عربده کش به شهر آمد را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب روزی که درک عربده کش به شهر آمد
درک عربده کش خطرناک است و همه از او میترسند، او قرار است به شهر بیاید و همه ترسیدهاند، درک عصبانی است بلند حرف میزند و اول به یک مغازه میرود، میگوید چیزی میخواهد تا آرامش کند اما مغازه دار او را به مغازه دیگری میفرستد و هیچکس نمیداند درک چه میخواهد. سامی دنبال او میرود و میداند او چه میخواهد. به او میگوید میتواند آرامش کند و او را با خود به کتابخانه میبرد. درک اول نمیداند برای چی آنجاست اما دوشیزه جنی راه آرامش شدن درک بلد است و او را نجات میدهد.
خواندن کتاب روزی که درک عربده کش به شهر آمد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کودکانی که قصه دوست دارند پیشنهاد میکنیم.
درک عربدهکش یاغی وول میخوره و وول میخوره و هیچی آرومش نمیکنه. نه خشونت، نه قهوه داغ. و حالا اون به شهر پسر داستان ما اومده... - - بچه که بودم با خوندن این کتابهای تصویری کتابخوندن رو شروع کردم. برای کودکان بسیار
واقعا خاص بود . تصویر سازی کتاب قوی بود و صفحه آرایی آن خیلی عالی انجام شده بود .
به نظر من این کتاب کتاب آموزنده ای بود⚘
سلام! خب راستش چی بگم... بنظرم این کتاب مناسب کودکان و خردسالانِ... درواقع تصورم از این کتاب، یه رمان بود ولی داستان کوتاه و به قولی قصه دراومد! به نوجوانان که اصلا توصیه نمیکنم؛ ولی اگه کتاب رو برای کودکان میخواید، شاید
خیلی باحال بود و کاملاً نقش کتاب رو در آرومتر شدن و آرامش بیشتر داشتن نشون میداد
معمولی اما بامزه بود :) آخرش فکر نمیکردم به اینجا برسه.
بشدت مزخرف بود! کاملا متناسب فرهنگ غرب و حتی برای کودک غربی هم نامناسب! مثلا چرا باید آخر قصه مرده چشمک بزنه بگه بازم برمیگردم اینجا تا دوشیزه فلانی رو بتونم ببینم! بدون هیچ ارتباطی به داستان! آیا غیر از اینه که نویسنده
کاش رده سنی مناسبش معلوم بود.بدرد پسرای کلاس دوم به بالا میخورد.