معرفی و دانلود رایگان کتاب نخلستان مثل pdf
تصویر جلد کتاب نخلستان مثل
off

کتاب نخلستان مثل

تمثیلات و تشبیهاتی از اهل بیت (ع)

۴.۹ امتیاز(از ۱۹ رأی)
رحمت پوریزدی
انتشارات:
انتشارات قدس قم

معرفی کتاب نخلستان مثل

رحمت پوریزدی در کتاب نخلستان مثل، تمثیلات و تشبیهاتی از اهل بیت (ع) را برای شما گردآوری کرده است.

در این دفتر گلبرگی از تمثیلات و تشبیهات آموزنده اهل بیت علیهم‌السلام با موضوعات مختلف گردآوری شده است. سخنانی که مایه تفکر و تعقل و افزایش ایمان مومنان خواهد بود.

خواندن کتاب نخلستان مثل، تمثیلات و تشبیهاتی از اهل بیت (ع) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

مومنانی که دوست دارند از دریای ناب حکمت اهل بیت جرعه‌ای بنوشند مخاطبان این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نخلستان مثل و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابنخلستان مثل
عنوان دیگرتمثیلات و تشبیهاتی از اهل بیت (ع)
موضوعادبیات عامیانه و محلی، حدیث
نویسندهرحمت پوریزدی
انتشاراتانتشارات قدس قم
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۹/۰۸/۱۱
فرمت کتابPDF
قیمت کتابرایگان

علیرضا
۱۴۰۰/۰۱/۱۰

عالی یه عالمه حدیث های قشنگ تشبیه های عالی شاید خیلیهاش جدید نیست اما قشنگن بدیش این بود ک پی دی اف بود اما در کل خلاصه ست و خیلی مطالعه ش زمان نمیگیره ولی خیلی شیرینه مخصوصا این تعبیر امیرالمومنین ع ک گفته بودن مثل دنیا و آخرت...بیشتر

ابو حسام

۱۴۰۴/۰۶/۲۱

بسیار مفید و آموزنده

فداییان حیدری و رهبری
۱۴۰۰/۰۷/۲۸

سلام به دوستان اهل مطالعه این کتاب یکی از بهترین کتابهایی هست که من مطالعه کردم و بسیار عالی است از نظر روانشناسی اگر میخواین مطلبی رو به کسی بهتر متوجه کنی باید مثال های گوناگون بزنید در این کتاب...بیشتر

۱۴۰۱/۰۶/۲۳

عالی بود