کتاب گزیده ای از تربیت و اخلاق در نهج البلاغه و غررالحکم
معرفی کتاب گزیده ای از تربیت و اخلاق در نهج البلاغه و غررالحکم
در کتاب حاضر، گزیدهای از تربیت و اخلاق در نهج البلاغه و غررالحکم به ضمیمه داستانهایی از امام علی (ع) را میخوانید.
درباره کتاب گزیدهای از تربیت و اخلاق در نهج البلاغه و غررالحکم
نهجالبلاغه گزیدهای از سخنان ادبی و حکمی امیرالمومنین (ع) است که سید رضی در اواخر قرن چهارم هجری جمعآوری کرده است این کتاب توسط گروهی از علما به دلیل محتوای غنی و همچنین فصاحت و بلاغت آن به برادر قرآن نامگذاری شد. معیار انتخاب سخنان امیر در این کتاب، فصاحت و بلاغت عنوان شده و به همین دلیل کتاب نهجالبلاغه به معنای راه و طریق آشکار بلاغت است.
کتاب غررالحکم و دررالکلم نیز کتابی مشتمل بر ۱۰۷۶۰ سخن از سخنان کوتاه و جذاب امام علی (ع)، تالیف ابوالفتح آمِدی، از دانشمندان قرن پنجم هجری است که بر اساس حروف الفبا در ۹۱ باب تنظیم شده است.
خواندن کتاب گزیدهای از تربیت و اخلاق در نهج البلاغه و غررالحکم راب ه چه کسانی پیشنهاد می کنیم
اگر میخواهید قطرهای از دریای سخنان گهربار امیرالمومنین را دریابید، این کتاب را بخوانید.
این کتاب خیلی خوب بود .
سلام پیشنهاد میکنم خواندن این کتاب رو
خیای عالی
والله که راه رسیدن به خدا قرآن است ، و علی همان قرآن است، حقیقتا بجا گفته شهریار ؛ دل اگر خدا شناسی همه در رخ علی بین _ به علی شناختم من به خدا قسم خدا را ... و حقیقتا هم
عالیییی
آری مردم راه رسیدن به خدا علی است اما نمیدونم من این کتاب رو دانلود کردم ولی بجاش کفش های قرمز من میاره بالا حالش خوش نیست
خیلی خوب هست که همچین کتاب هایی باشه تا به ما کمک کنه بتونیم خودمون رو پیدا کنیم و روی خودمون کار کنیم ❤☺️
کتاب بسیار عالی با حدیث و توضیح کوتاه و پر فایده
محتواوجمله های کتاب بسیار زیبامفهومی با بیانی ساده و قابل درک و راهگشا ،برای زندگی روزمره هر شخصی است جدا خواندن این کتاب یک بار کافی نیست
شیعه نمیگه حق با ما است . شیعه میگه حق با علی علیه السلام است . حق با علی است و علی حق است .