دانلود و خرید کتاب مقالات امری؛ جلد دوم حسن ارشاد
تصویر جلد کتاب مقالات امری؛ جلد دوم

کتاب مقالات امری؛ جلد دوم

معرفی کتاب مقالات امری؛ جلد دوم

مجموعه مقالات امری نوشته حسن ارشاد، محقق عرصه مهدویت و مدعیان (بابیت و بهائيت) است. کتاب حاضر جلد دوم این مجموعه است.

بهائيت به وسیله حسین‌علی نوری ملقب به بهاءالله در سده نوزدهم میلادی بنیان نهاده شد. بهائیان معتقدند پیامبران از طریقِ فرایندِ ظهور تدریجی وحی به هم پیوند می‌خورند. بر اساس این فرایند خداوند آموزه‌های خود را به صورت پی‌در پی و به تدریج و با توجه به مقتضیات زمانه و ظرفیت فهم بشر به او ارائه می‌کند؛ لذا ادیان سیری تکاملی می‌پیماند و ظهور ادیان پایانی ندارد. بهائیان همچنین معتقدند بهاءالله جدیدترین فرستاده خدا در سلسله پیامبران گذشته است و هدف از آمدن او ایجاد وحدت بین نوع بشر است. بهائیان بهاءالله را موعود همه ادیان می‌دانند.

مسلمانان آیین بهائیت را به رسمیت نمی‌شناسند و آن را فرقه‌ای منحرف می‌شمارند و از تعبیر «‌فرقه ضاله‌» برای اشاره به آن استفاده می‌کنند.

در مجموعه چند جلدی مقالات امری، حسن ارشاد به شبهات و سوالاتی که درباره بابیت و بهائيت وجود دارد، پاسخ گفته است. همه مقالات به صورت سوال و جواب است و به موضوعات گوناگونی در حوزه تشکیلات سیاسی و اعتقادی بهائيان می‌پردازد.

خواندن مجموعه مقالات امری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

تاد دوت
امام کیست؟!
شیخ کلینی
انتهای فردا
زهره حسین زاده علوی (بهاره منفرد)
محیط زیست ما
سالی هیوئیت
یک میلیون جرینگی یا قضیه اوراق کردن لمیوئل پیتکین
ناتانیل وست
هارمونی آسمان و زمین (خلاصه کتاب)
جاسلین گادوین
آداب و رسوم ازدواج (جلد دوم)
هالی لفور
مبانی هیدرولیکی تصفیه‌خانه‌های آب و فاضلاب
عباس علاف صالحی
دختری که در زمان پرید
یاسوتاکا تسوتسویی
لاک پشت و عروسش و ۳۰ افسانه دیگر (کتاب پرتقالی)
اندرو لنگ
رابطه لحن و محتوا در دیوان غزلیات شمس
فاطمه فرمانی
امنیت، قلمرو، جمعیت؛ درس گفتارهای کولژ دو فرانس ۱۹۷۸ -۱۹۷۷
میشل فوکو
پروژه خوشبختی (خلاصه کتاب)
گرچن روبین
تاریخ دیگری در روابط خارجی ایران