کتاب پایههای فرهنگی یادگیری در شرق و غرب
معرفی کتاب پایههای فرهنگی یادگیری در شرق و غرب
کتاب پایههای فرهنگی یادگیری در شرق و غرب نوشته جین لی است. با توجه به توسـعهی آموزش و پرورش تطبیقی در جهان به عنوان یک روش مهم و عدم جایگـاه مناسـب آن در کشـور ما موسسه مدارس یادگیرنده مرآت در راستای چشمانداز این مرکـز کـه پشـتیبانی از مـدارس کشـور است، علاوه بر ارائه خدمات و محصولات آموزشی بهمنظـور دانـشافزایـی نیـروی انسـانی مـدارس و افزایش مهارت ادراکی تصمیمگیران و مدیران مدارس اقدام به انتشار مجموعه کتابهای دانشافزایی کرده است. این کتابها راهی برای ورود تجربیات موفق کشورهای دیگر از سطح دانشگاه به آموزش و پرورش و بهویژه بـه مدرسـه و کلاس درس است.
کتاب پایههای فرهنگی یادگیری در شرق و غرب یکی از این کتابها است که با هدف بهبود وضعیت آموزش و رشد ذهنی دانشآموزان نوشته شده است.
بهراستی چرا نوع رویکرد شرقیها و غربیها نسبت به مسئله آموزش و یادگیری از اساس با یکدیگر متفاوت است؟ مؤلف این کتاب، دکتر جین لی، پژوهشگر حوزه آموزش و توسعه انسانی در دانشگاه براون آمریکا، درصدد یافتن سرنخهای این تفاوتهاست و ریشههای آن را در پایههای فرهنگی یادگیری میجوید. وی میکوشد با بررسی اصول و شیوههای آموزش و یادگیری از گذشته تاکنون، دلایلی مستند برای توجیه مغایرتهای ساختاری این موضوع در شرق و غرب بیابد. جین لی برای یافتن ریشه تفاوتهای حاکم بر سنتهای فکری شرق و غرب، ما را به گذشتههای دور میبرد و به نقش افرادی مانند کنفسیوس در شرق و سقراط در غرب اشاره میکند؛ و چگونگی تأثیرگذاری این الگوهای سنتی در امر آموزش و یادگیری را تا قرن حاضر واکاوی میکند. از نظر وی الگوی یادگیری شرقیها رفتارگرایانه و الگوی یادگیری غربیها ذهنگرایانه است. برای شرقیها تکامل فردی از لحاظ اخلاقی و اجتماعی در اولویت قرار دارد، اما برای غربیها پرورش ذهن به منظور درک جهان ارجحیت دارد. جین لی دو نوع معرفتشناسی متضاد را، که رویکردهای کاملاً متفاوتی نسبت به تعلیم و تربیت کودکان دارند، عرضه مینماید و برای خوانندگان کتاب الگوهای ایدهآل آموزش و یادگیری در شرق و غرب را تبیین میکند.
خواندن کتاب پایههای فرهنگی یادگیری در شرق و غرب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام مدیران، معلمان و فعالان حوزه آموزش پیشنهاد میکنیم.
دیگران دریافت کردهاند
سایر کتابهای موسسه مدارس یادگیرنده مرآت