معرفی و دانلود کتاب وظایف مهم والدین قبل از تولد فرزند pdf + خلاصه رایگان

جلد بیست و سوم

۳.۰ امتیاز(از ۴ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب وظایف مهم والدین قبل از تولد فرزند

کتاب وظایف مهم والدین قبل از تولد فرزند اثر علی بابایی، مجتبی بابایی و اکرم ترک است. در این کتاب به وظایفی پرداخته شده است والدین قبل از تولد فرزندشان باید انجام دهند.

درباره کتاب وظایف مهم والدین قبل از تولد فرزند

تولد فرزند می‌تواند نقطه عطفی در زندگی همه افراد باشد. این کتاب به این نکته اشاره دارد که والدین قبل از تولد فرزند نیز وظایف خاصی دارند که باید به آن رسیدگی کنند. با توجه به نکاتی که در این کتاب مطرح شده است، می‌توان فرزندانی صالح در پرتو آیات و روایات تربیت کرد.

کتاب وظایف مهم والدین قبل از تولد فرزند را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

والدین و تمام کسانی که قصد دارند خانواده خود را با تولد فرزند کامل کنند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب وظایف مهم والدین قبل از تولد فرزند و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابوظایف مهم والدین قبل از تولد فرزند
عنوان دیگرجلد بیست و سوم
موضوعروان‌شناسی کودک و نوجوان
نویسندهعلی بابایی خورزوقی، مجتبی بابایی، اکرم ترک
انتشاراتنشر دارخوین
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۹/۰۱/۱۵
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
کودک، آرامش و راحتی: ۱۰۰ روش ساده و کاربردی برای والدینتصویر جلد کتاب کودک، آرامش و راحتی: ۱۰۰ روش ساده و کاربردی برای والدین
ایزابل گامب دراگو
راه های درمان بی خوابی نوزادان و کودکان نوپا به زبان آدمیزادتصویر جلد کتاب راه های درمان بی خوابی نوزادان و کودکان نوپا به زبان آدمیزاد
آرتور لوین
ریز عادت هاتصویر جلد کتاب ریز عادت ها
استفان گایز
دگرگونی زندگی با جادوی نظم (خلاصه کتاب)تصویر جلد کتاب دگرگونی زندگی با جادوی نظم (خلاصه کتاب)
فاطمه فراهانی
کودک مطلوب منتصویر جلد کتاب کودک مطلوب من
سرور ادیبی
تربیت کودک به‌دور از فریاد و کتکتصویر جلد کتاب تربیت کودک به‌دور از فریاد و کتک
جری ویکوف
راهنمای بارداری برای پدران دامیزتصویر جلد کتاب راهنمای بارداری برای پدران دامیز
متیو ام. اف میلر
مهارت‌های جدید برای تربیت فرزندان (مهارت‌های فرزندپروری مثبت برای تربیت بچه‌هایی فوق العاده)تصویر جلد کتاب مهارت‌های جدید برای تربیت فرزندان (مهارت‌های فرزندپروری مثبت برای تربیت بچه‌هایی فوق العاده)
ج‍ان‌ گ‍ری‌
من دیگر ما (جلد سوم، پرنده های در قفس و کودکی های نارس)تصویر جلد کتاب من دیگر ما (جلد سوم، پرنده های در قفس و کودکی های نارس)
محسن عباسی ولدی
شناخت و مدیریتِ کودک تا یک سالگیتصویر جلد کتاب شناخت و مدیریتِ کودک تا یک سالگی
سوفی بوزل
بارداریتصویر جلد کتاب بارداری
سارا جارویس
وقتی هیجان ها رم می کنندتصویر جلد کتاب وقتی هیجان ها رم می کنند
سیدمحسن فاطمی
صمیمیت، احترام، قدردانی (اصول یک ازدواج موفق)تصویر جلد کتاب صمیمیت، احترام، قدردانی (اصول یک ازدواج موفق)
بهمن علیمرادی
تفاهمتصویر جلد کتاب تفاهم