معرفی و دانلود کتاب کلیدهای تربیت کودکان pdf + خلاصه رایگان

کتاب کلیدهای تربیت کودکان

۲.۹(از ۱۹ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کلیدهای تربیت کودکان

کتاب کلیدهای تربیت کودک نوشته الیزابت پنتلی است که با ترجمه شیرین یزدانی منتشر شده است. تربیت کامل یعنی تربیت با برنامه. انجام این کار بر: کنش نه واکنش، دانش نه شانس، فکر کردن نه عصبانیت، عقل سلیم نه بی‌منطقی، استوار است. این کتاب به شما یاد می‌دهد چگونه فرزندتان را تربیت کنید.

درباره کتاب کلیدهای تربیت کودکان

این کتاب با طرح و برنامه‌ی خاصی والدین را برای تربیت فرزندانشان آماده می‌کند؛ بنابراین از حیطه‌ی پند و اندرز بیرون رفته و رهنمودهایی عملی را بر پایه‌ی اطلاعات علمی در اختیار والدین قرار می‌دهد. والدین با استفاده از رهنمودهای این کتاب به جای عصبانی شدن و انجام دادن کارهاای نامعقول از روی عصبانیت، فکر و اندیشه‌ی خودشان را به کار می‌گیرند تا با تفکری اندیشمندانه با فرزندشان رفتار کنند.

خواندن کتاب کلیدهای تربیت کودکان را به چه کسانی یپشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام والدینی که می‌خواهند فرزندی قوی و سالم داشته باشند پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کلیدهای تربیت کودکان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکلیدهای تربیت کودکان
موضوعروان‌شناسی کودک و نوجوان، روان‌شناسی عمومی
نویسندهالیزابت پنتلی
مترجمشیرین یزدانی
انتشاراتانتشارات ارمغان گیلار
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۱/۰۶/۲۳
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
بازی های آموزشی برای پرورش دقت، توجه و تمرکز (۴ تا ۶ سال)تصویر جلد کتاب بازی های آموزشی برای پرورش دقت، توجه و تمرکز (۴ تا ۶ سال)
منیره عابدی
مبانی برنامه ریزی آموزشی کودکان دارای اتیسمتصویر جلد کتاب مبانی برنامه ریزی آموزشی کودکان دارای اتیسم
طیبه صفری
حسابداری حقوق و دستمزدتصویر جلد کتاب حسابداری حقوق و دستمزد
امید بیکانی
اضطراب جداییتصویر جلد کتاب اضطراب جدایی
مریم قاسمی یزدآبادی
بازی برای کودک نوپاتصویر جلد کتاب بازی برای کودک نوپا
آتمن مک‌کی
مبانی یکپارچگی حسی و کاربرد آن در کودکان با نیازهای ویژهتصویر جلد کتاب مبانی یکپارچگی حسی و کاربرد آن در کودکان با نیازهای ویژه
مژگان فرهبد
والدین نگران و کودکان لجبازتصویر جلد کتاب والدین نگران و کودکان لجباز
الیزابت پنتلی
عصبانی نشویمتصویر جلد کتاب عصبانی نشویم
سارا قهرمانی
زرنگ تر از جیش و پی پی!تصویر جلد کتاب زرنگ تر از جیش و پی پی!
جولیا کوک
راهنمای کاربردی تربیت جنسی کودک و نوجوانتصویر جلد کتاب راهنمای کاربردی تربیت جنسی کودک و نوجوان
ندا نظری
آینده پسرت را بسازتصویر جلد کتاب آینده پسرت را بساز
مایکل سی. ریچرت
راهنمایی بالینی بین حرفه ای؛ مراقبت معنوی از بیماران مزمنتصویر جلد کتاب راهنمایی بالینی بین حرفه ای؛ مراقبت معنوی از بیماران مزمن
علیرضا ایرج‌پور
۶۰ بازی برای کمک به کودکمتصویر جلد کتاب ۶۰ بازی برای کمک به کودکم
مژگان حاج‌رسولیها
نگاهی نو به فلسفه تعلیم و تربیتتصویر جلد کتاب نگاهی نو به فلسفه تعلیم و تربیت
مرجان بهزادفر
بازی با کودکتصویر جلد کتاب بازی با کودک
زهراسادات جلالی‌نژاد
چطور با بچه ها حرف بزنیم تا به حرف هایمان گوش بدهندتصویر جلد کتاب چطور با بچه ها حرف بزنیم تا به حرف هایمان گوش بدهند
ادل فابر
مجموعه کامل مراقبت، نگهداری و آموزش کودکان؛ جلد سوم: کودک من از دو سالگی تا سه سالگیتصویر جلد کتاب مجموعه کامل مراقبت، نگهداری و آموزش کودکان؛ جلد سوم: کودک من از دو سالگی تا سه سالگی
پوران سامی
۵۰۱ راه برای بالا بردن اعتماد به نفس کودکانتصویر جلد کتاب ۵۰۱ راه برای بالا بردن اعتماد به نفس کودکان
رابرت رمزی
خرگوشک و تیزک (جلد اول، عیادت)تصویر جلد کتاب خرگوشک و تیزک (جلد اول، عیادت)
وصیه طورانی مالیدره
دبیری تربیت بدنی (عمومی و تخصصی)تصویر جلد کتاب دبیری تربیت بدنی (عمومی و تخصصی)
سپهر دشتی‌رحمت‌آبادی