معرفی و دانلود کتاب علم‌النفس از دیدگاه افضل‌الدین کاشانی pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات نظری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب علم‌النفس از دیدگاه افضل‌الدین کاشانی

علم‌النفس از دیدگاه افضل‌الدین کاشانی اثر صاحبه عاشوری کتابی در زمینه فلسفه است که دیدگاه‌های فیلسوف و شاعر ایرانی افضل‌الدین مرقی کاشانی را درباره نفس انسان بررسی کرده است.

افضل الدین مرقی کاشانی معروف به باباافضل فیلسوف و شاعر ایرانی است. او انسان را دارای دو بعد وجودی نفس و بدن می‌داند و اصالت انسان را به نفس انسان دانسته و قایل است که سعادت انسان در گرو خداشناسی اوست. اما این به دست نمی‌آید مگر از طریق خودشناسی؛ لذا در نوشته‌های فلسفی خود که در کتاب مصنفات جمع آوری شده ازحقیقت وجود و خدا و صفاتش بحثی نمی‌کند. خودشناسی نیز به دست نمی‌آید مگر از طریق اندیشه در این که انسان، جسم نیست بلکه اصل او چیز دیگری است و آن نفس است.

خواندن کتاب علم‌النفس از دیدگاه افضل‌الدین کاشانی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

دانشجویان و پژوهشگران حوزه فلسفه اسلامی را به خواندن این کتاب دعوت می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب علم‌النفس از دیدگاه افضل‌الدین کاشانی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابعلم‌النفس از دیدگاه افضل‌الدین کاشانی
موضوعنظریات و مکاتب فلسفی