کتاب گل آبی سلام!
معرفی کتاب گل آبی سلام!
کتاب گل آبی سلام! نوشته احمد پدرام است. این کتاب نگاهی بر روابط شناختی عاطفی همسران است با فضایی دوستانه و سرشار از محبت.
درباره کتاب گل آبی سلام!
این کتاب با نثری لطیف و شاعرانه و از زندگی میگوید. این کتاب سعی دارد به زوجها یاد بدهد در زندگی نباید منتظر شاهزاده سوار بر اسب سفید ماند و باید آدمها را با ویژگیهای مختلفشان پذیرفت و زندگی را ساخت. این کتاب روشهای ساختن زندگی را یاد می دهد و میگوید چطور با نگاهی تازه زندگی را ساخت. زندگی پر از فراز و نشیب است آنانی در آن موفق میشوند که با انعطاف از پس مشکلات بر بیایند.
خواندن کتاب گل آبی سلام! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام زوجها و کسانی که تازه میخواهند زندگی خود را شروع کنند پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب گل آبی سلام
پر از خاطرههای دلنشینم پر از بوی تو و طاقچه ذهنم پر از یادگارهای زیباست اولین هدیه که برایت خریدم یادت هست بی تجربه بودم، بلد نبودم تو گفتی این؟! آه کاش از من پرسیده بودی من دلخور شدم تو ناراحت بودی، اما من بیش از این نمیدانستم روز بعد تو سعی داشتی کنار بیایی من خراب شده بودم تو نوازشم کردی من بی تجربه بودم و دلم میخواست یاد بگیرم تو درک کرده بودی و باید به من میگفتی چون گاه بی تجربه بودن قاطعترین دلیل برای پاکی است زیباترین شاهد برای دوست داشتن است زیباترین دلیل برای با هم یکی شدن این خامی بزرگوار در من دلیلی بر پاکی و صداقت من بود این را من در نگاه تو دیدم این را از یک اشارهی تو شنیدم آنروز اندکی من پختهتر شدم. بر تخت گاه ایوان جلوه ای کن با رخساری که باران وزمزمه است