معرفی و دانلود کتاب عوامل موثر بر شکل‌گیری شخصیت pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات آذرفر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب عوامل موثر بر شکل‌گیری شخصیت

کتاب عوامل موثر بر شکل‌گیری شخصیت، نوشته اصغر مجتهد‌زاده است. این کتاب به تحلیل شخصیت انسان می‌پردازد. شخصیت به مجموعه‌ای از رفتارهای درونی و بیرونی ما گفته می‌شود که معرف رفتار ما است.

این کتاب با تحلیلی علمی دقیق شخصیت انسان را از دو دیدگاه ارثی و غیر ارثی بررسی می‌کند. در بخش اول نظریات روان‌شناسان مطرح جهان را بازگو می‌کند و شخصیت انسان را تحلیل می‌کند و در بخش دوم به تاثیر محیط و اجتماع بر شکل‌گیری هویت فردی ما می‌پردازد.

کتاب عوامل موثر بر شکل‌گیری شخصیت یک راهنما برای تحلیل خود و دیگران است که کمک می‌کند فرد با رویکردی دقیق رفتار دیگران را زیرنظر بگیرد و تحلیل کند.

خواندن کتاب عوامل موثر بر شکل‌گیری شخصیت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان و پژوهشگران روان‌شناسی پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب عوامل موثر بر شکل‌گیری شخصیت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابعوامل موثر بر شکل‌گیری شخصیت
موضوعموفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
نویسندهاصغر مجتهدزاده
انتشاراتانتشارات آذرفر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۰۵/۱۳
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.