کتاب من و اعمالم
معرفی کتاب من و اعمالم
من و اعمالم جلد پنجم از مجموعه ۵ جلدی باعنوان پنجره ای رو به خدا نوشته ابراهیم اصلانی توسط انتشارات به نشر در بهار ۹۹به چاپ رسید و در دسترس عموم قرار گرفت.
این کتاب با اشاره به اهمیت و ضرورت مراقبت از اعمال و بیان آثار آن در ابعاد زندگی انسان ،با توجه به آیات قرآنی تلاش دارد تا نوجوانان و جوانان را با آشکارترین نشانه تقوا و بزرگترین عبادت که همان «عمل صالح» است آشنا نماید.
منظور نویسنده از «عمل» در این کتاب، رفتار،گفتار و هر نوع اقدامی است که از انسان سر میزند.همچنین به ابعاد گوناگون از جنبههای فردی ،اجتماعی ،نگرشی و... در قالب ۴۰ نکته روانشناختی و تربیتی برای نوجوانان و جوانان پرداخته شده است.
خواندن کتاب من و اعمالم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مخاطبان اصلی این کتاب، نوجواناناند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب من و اعمالم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | من و اعمالم |
| عنوان دیگر | پنجرهای رو به خدا؛ ۴۰ نکته روانشناختی و تربیتی درباره اعمال برای نوجوانان و جوانان |
| موضوع | دانستنیهای کودک و نوجوان |
| حجم فایل کتاب | ۴.۳۳ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۹۶۴۰۲۲۹۴۹۱ |
| تعداد صفحهها | ۶۴ صفحه |
| قیمت کتاب | ۸۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه روانشناسی دین، مجموعه پنجرهای رو به خدا، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |