کتاب مرز بین دو جهان (جلد دوم)
معرفی کتاب مرز بین دو جهان (جلد دوم)
مرز بین دو جهان نوشته معصومه حبیبی رمانی درباره حقیقت مرگ است که جلد دوم آن را میخوانید.
درباره کتاب مرز بین دو جهان
در پشت پرده زندگی موجوداتی ماورایی زندگی میکنند،موجوداتی با قدرتهای زیاد و دستهایی توانمند. این داستان ما را بهوسیلهی قوهی خیال از دنیای مادی و انسانی به دنیایی آن سوی مرزها و ناشناختهها میکشاند. دنیایی پر از سختی و زیبایی و عشق و قهرمانانی از جنس انسان که عالم را متحول و دگرگون میکنند:
در جهان مردگان جهانی به دور از ماده، ارواح از خوب و بد زندگی میکردند. طرف راست جهان مردگان و در قلمرو روشنایی ارواح پاکی بودند که در آسایش و آرامش زندگی میکردند و در قسمت چپ آن، در قلمرو تاریکی ارواح خبیث و سیاهی که در بدبختی و بیچارگی زندگی میکردند. مدتها بود که جنگ بین آنها تمام شده بود، رئیس ارواح خبیث مازیار بود که دو هزار سال در جهان مردگان زندگی میکرد. و اما پادشاه ارواح پاک اورمزد بود. کسی درست نمیدانست چندین سال در جهان مردگان زندگی میکند. به احتمال زیاد هزاران سال بود. ارواح پاک زندگی آرامی داشتند همه چیز برای آنها آماده بود، هر آرزویی داشتند و هر غذایی میخواستند برای آنها مهیا میشد. ولی ارواح خبیث، با مشکلات زیادی مواجه بودند، در میان دود و گدازههای آتش زندگی میکردند؛ و غذایی برای خوردن نداشتند.
خواندن کتاب مرز بین دو جهان را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم
دوست داران داستانهای نمادین با تم اساطیری را به خواندن این اثر دعوت میکنیم
کتابی بسیار زیبا و جذاب و هیجان انگیز من کاملا لذت بردم ممنون از نویسنده عزیز😘 فقط ی نکته اینکه آخرش حس اینو داشتم که جلد سومهم دارمچون خیلی جذاب تموم شد و دیالوگ آخرش باعث میشد فکر کنیم جلد سه
سلام کتاب عالی بود هرکی که از قوه تخیل استفاده می کنه حتما این رو بخونه
رمان خوبی هستش ولی خطش خیلی ریزه .
کتابش رودوست داشتم هردو جلدش خوب بود
💗💓
بنظرم کتاب فوق العاده ایه با اینکه نمونشو خوندم بینظیره.۱۲ سالمه اگه بتونم از والدینم خواهش میکنم ای کتاب رو بخرن(الکترونیکی)تا من بخونم.جلد اولشم عالی بود با تشکر از نویسنده
بسیار عالی
گرچه بنظرمیرسه داستان خیالپردازی ومثل داستانهای ژول ورن میمونه ولی بنظرمن درکل کاملا واقعی است ودنیاهای دیگروخیروشردرانهاوجودداردواین اعمال خودمون که ماروبه ارامش ویاعذاب میرسونه
واقعااااا عالیه دست نویسنده ش درد نکنه جلد دومشم خریدم