کتاب به سفارش مادرم
خواندن نظراتمعرفی کتاب به سفارش مادرم
به سفارش مادرم، بیست و چند روایت از ماموریتی خانوادگی در عراق اثری از احسان حسینینسب روایاتی است از مشاهدات و خاطرات نویسنده در پیادهروی اربعین سال ۱۳۹۵.
درباره کتاب به سفارش مادرم
در سال ۱۳۹۵ که احسان حسینینسب ۲۹ ساله بود گروهی از دوستان عکاسش از او خواستند تا با آنها برای پیادهروی اربعین برود. او که تمایل چندانی نسبت به رفتن به کربلا در ایام شلوغی مثل اربعین نداشت به سفارش و تشویق مادرش راهی این سفر شد و در این سفر روایتهای چند زائر و موکب دار امام حسین (ع) را درباره اتفاقاتی که در سفر برایشان رخ داده، نوشت.
او در این کتاب بیش از ۲۰ روایت از زائران و موکبداران کربلا را نوشته است.
خواندن کتاب به سفارش مادرم را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم
علاقهمندان به خواندن سفرنامه به ویژه سفرنامههای زیارتی، مخاطبان این کتاباند.
دهکده خاک بر سر
احضاریهعلی موذنی
بدون مرزهاشم نصیری
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۳۰,۰۰۰۶۰%
کتاب خیلی عجیبیه، پر از داستان آدمهای مختلف در کنار گریزهایی به خاطرات خود نویسنده! و چقدر زیباست این تناسبات و توصیفات زیبا. امیدوارم همه بتونن پیاده روی اربعین و اون مغناطیس بیهمتا رو تجربه کنند. این کتاب کمک کمی
فقط برای دفتر خاطرات شخصیشون خوب بود نه به عنوان یک کتاب برای خیل عظیم مردم... خیلی جاها مطالبی رو تکرار میکنن که اصلا لازم نیس (مثلا:شرقی ها انگلیسی را عجیب و غریب حرف میزنند!! خب که ینی چی؟! خب
سلام کتاب رو هنوز نخوندم تعریفشو زیاد شنیدم لطفا قبل از اربعین امام حسین ع بزارین تو طاقچه که علاقه مندان بیشتری بتونن استفاده کنن بازم ممنون
خیلی زیبا بود چقدر دلم برای اربعین تنگ شد...
نتونستم ارتباط برقرار کنم باهاش ، نیمه تموم رهاش کردم
این کتاب جزو روانترین سفرنامه هاست که خواندنی هم هست، براساس اینکه من عاشق سفرنامه هام و خیلی سفرنامه خوندم، این کتابو توصیه میکنم بخونید.
زیبا بود مخصوصا از این جهت که به خاطر مادرشون دل به دل این سفر داده بودن :)