معرفی و دانلود کتاب چگونه یک ابر تبدیل به توفان تندری می‌شود؟ pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب چگونه یک ابر تبدیل به توفان تندری می‌شود؟subscriptionAvailable

کتاب چگونه یک ابر تبدیل به توفان تندری می‌شود؟

چگونه روی می‌دهد؟

۴.۸ امتیاز(از ۶ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب چگونه یک ابر تبدیل به توفان تندری می‌شود؟

کتاب چگونه یک ابر تبدیل به توفان تندری می‌شود؟ نوشته مایک گراف است که توسط کانون پرورش فکر کودکان و نوجوانان منتشر شده است. این اثر یکی از کتاب‌های مجموعه چگونه روی می‌دهد کانون است که در هر جلد یک رویداد علمی را بررسی می‌کند.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایه‌گذاری شد، گسترده‌ترین شبکه کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان را دارد و از برجسته‌ترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمی‌های سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید می‌کند.

خواندن کتاب چگونه یک ابر تبدیل به توفان تندری می‌شود؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به مسائل علمی و اطلاعات عمومی.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چگونه یک ابر تبدیل به توفان تندری می‌شود؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابچگونه یک ابر تبدیل به توفان تندری می‌شود؟
عنوان دیگرچگونه روی می‌دهد؟