معرفی و دانلود کتاب چگونه یک استخوان تبدیل به سنگواره می‌شود؟ pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب چگونه یک استخوان تبدیل به سنگواره می‌شود؟subscriptionAvailable

کتاب چگونه یک استخوان تبدیل به سنگواره می‌شود؟

۵.۰ امتیاز(از ۲ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب چگونه یک استخوان تبدیل به سنگواره می‌شود؟

کتاب چگونه یک استخوان تبدیل به سنگواره می‌شود؟ نوشته ملیسا استوارت با ترجمه مجید عمیق است که توسط کانون پرورش فکر کودکان و نوجوانان منتشر شده است.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایه‌گذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان را دارد و از برجسته‌ترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمی‌های سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید می‌کند.

خواندن کتابچگونه یک استخوان تبدیل به سنگواره می‌شود؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به دانستن و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان کتاب علمی بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چگونه یک استخوان تبدیل به سنگواره می‌شود؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابچگونه یک استخوان تبدیل به سنگواره می‌شود؟
موضوعدانستنی‌های کودک و نوجوان