کتاب سرک کشیدن زیر پوست زمین
معرفی کتاب سرک کشیدن زیر پوست زمین
کتاب سرک کشیدن زیر پوست زمین از مجموعه آن زیر چیست؟ نوشته کارن لاتچانا کِنی و ترجمه امیر طاهری از جمله کتابهای علمی آموزشی انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است.
درباره کتاب سرک کشیدن زیر پوست زمین
در کتاب سرک کشیدن زیر پوست زمین توضیحاتی درمورد زندگی موجودات در زیرِزمین، لایههای مختلف خاک، ریشهی گیاهان، سنگ ها، سوختهای فسیلی، فوران آتشفشان، سفرههای آب زیرزمینی و آب باران بیان شده است. همچنین در این کتاب لایه های زیرین زمین، زیر پوسته و هسته زمین هم مورد بررسی قرار گرفته است.
کتاب سرک کشیدن زیر پوست زمین را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مخاطبان این اثر دانشآموزان پایه چهارم و پنجم (گروه سنی «ج»)هستند.
جملاتی از کتاب سرک کشیدن زیر پوست زمین
زیر سطح زمین، لایههایی از خاک قرار گرفتهاند. هر لایه از چیزهای مختلفی تشکیل شده است. اولین گیاخاک و روخاک (خاک سطحی)، بالاترین لایه است که حفرههایی از حیات و هوا در آن وجود دارد. زیر خاک (خاک زیر سطحی) و زیر لایهای لایههای دوم و سوم هستند که از تکهسنگهای پراکنده در سطوح پایینتر تشکیل شدهاند. این دو لایه، سنگها، مواد و املاح معدنی و خاک رس را در خود جای دادهاند. عمیقترین لایه هم سنگ بستر است.
𝒉𝒆𝒍𝒍𝒐𝒘🥺🍓 ☁️⃟⃢📓⇇کتاب خیلی متن روان و توضیح کاملی داره یعنی مثل بعضی کتاب ها نیست خواننده رو در معما بزارن ☁️⃟⃢📓⇇کتاب محیطی جذاب و پر از دانستنی های مفید برای بچه های ابتدایی و راهنمایی داره ☁️⃟⃢📓⇇من وقتی کتاب میخوندم حس میکردم وارد
خوب بود فقط نقاشیهاش جذاب و مفیر نبود
صفحه بندی کتاب های "سرک کشیدن...." مناسب موبایله و کودک درک درستی از تصاویر پیدا میکنه. موضوعش هم جذابه