کتاب جهان در نقشه ها
از نقاشی غارها تا جی پی اس همراه با ۲۱ فعالیت و سرگرمی
معرفی کتاب جهان در نقشه ها
انسانهای نخستین با خراش دادن دیوار غارها و نقش انداختن بر آنها در واقع نقشه میآفریدند. اگرچه این طرحهای ساده صرفا برای یافتن شکارگاه یا دور ماندن از خطر بودند، بعدها تا آنجا پیش رفتند که به ابزار پیچیده جهتیابی تبدیل شدند. جهان در نقشهها از تاریخ جذاب نقشه و نقشهکشی میگوید، از دریانوردان و جهانگردان، و از اینکه تکنولوژی با چه روشهایی توانایی ما را در درک جهان پیرامونمان افزایش داده است. این کتاب که نمودارها و نقشههای تمام رنگی نیز در خود دارد، کودکان و نوجوانان را به درکی عمیق از اصول و مفاهیم جغرافیایی میرساند و به آنها نشان میدهد که چگونه میتوان از اطلاعات ارزشمند نقشهها رمزگشایی کرد. همچنین ۲۱ فعالیت و سرگرمی دارد تا خوانندگان با انجام دادن آنها نودانستههای خود را در عمل بیازمایند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب جهان در نقشه ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | جهان در نقشه ها |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۲۷۸۰۵۷۷ |
| تعداد صفحهها | ۱۵۸ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۱۲۵۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه علم و ماجراهای علمی |
کتاب ۱۵۰ صفحهست ولی ۳۰ صفحه فقط نمایش داده میشه. کامل نیست.