کتاب کتاب سید قلبی حسین رضوی؛ یادگاران ۳۴
خواندن نظراتمعرفی کتاب کتاب سید قلبی حسین رضوی؛ یادگاران ۳۴
کتاب سید قلبی حسین رضوی، جلد سی و چهارم از مجموعه یادگاران و نوشته محمدعلی جعفری است که در انتشارات روایت فتح به چاپ رسیده است.
انتشارات روایت فتح که در زمینه چاپ کتابهای دفاع مقدس، خاطرات شهدا و ادبیات پایداری فعالیتهای گستردهای دارد، از زیرمجموعههای بنیاد فرهنگی روایت فتح است. بنیاد فرهنگی روایت فتح متولی جشنوارههای بینالمللی فیلم مقاومت، جشنواره تئاتر مقاومت، جشنواره هنر مقاومت است و در حوزههای تئاتر و هنرهای نمایشی، مستند، سینما، هنرهای تجسمی، ادبیات و رسانه فعالیت دارد.
کتاب سید قلبی حسین رضوی، روایاتی از زندگی و رشادتهای این شهید بزرگ دفاع مقدس است.
خواندن کتاب سید قلبی حسین رضوی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
علاقهمندان به ادبیات پایداری و سرگذشتنامههای شهدا.
ابرها
نشان یک فصل را بگومنیرالسادات موسوی
مطالعهی کیفی آسیبشناسی ساختار مطبوعات محلیفائزه تقیپور
سربازان فرمان دهمهدی جمشیدی
خودنویسم را از آفتاب پر می کنمکامیار شاپور
مجموعه سوالات قلب و عروق برانوالد ۲۰۱۹؛ جلد ۱۷دپارتمان قلب و عروق گزینه پارسیان طب
دو خط شاهنامه از بیژنحدیث لزر غلامی
فوق العاده هست خاطرات ایشون آیت الله بهجت می فرمودند من خاطرات ایشون را در درس اخلاقم توصیه می کنم
آرمان خمینی نه فقط در ایران که فرزندانی در کشمیر و هند و پاکستان و آفریقا دارد. فرزندانی پاکباخته که از مبارزه و قیام هراسی ندارند و تا پای جان برای تحقق این آرمان ایستادگی میکنند.