کتاب آستان قدس در کلام امام و رهبری
معرفی کتاب آستان قدس در کلام امام و رهبری
در کتاب حاضر که به همت حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا طاهری منتشر شده است، آستان قدس در کلام امام و رهبری بررسی میشود.
درباره کتاب آستان قدس در کلام امام و رهبری
کتاب دو فصل دارد. در فصل اول، آستان قدس رضوی از منظر امام راحل قدس الله نفسه زکیه و رهبر معظم انقلاب بررسی میشود. در فصل دوم: نقشهٔ راه فرهنگی آستان قدس رضوی (افق پنجساله ۱۳۹۷- ۱۴۰۱) ،منشور هفتگانه ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) برای آستانقدس آمده است و فصل سوم: خلاصه بیانات مقام معظم رهبری (ادام الله ظله الوارف) در خصوص آستان قدس رضوی است.
خواندن کتاب آستان قدس در کلام امام و رهبری را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم
مسئولان فرهنگی و مذهبی کشور مخاطبان اصلی این کتاباند.
بخشی از کتاب آستان قدس در کلام امام و رهبری
ما امروز باید ببینیم که خادم علیبنموسیالرضا (ع) چه تکلیفی دارد آن کسانی که این لباس مقدس تنشان هست در محل کسبشان، در محل سکونتشان، در محلهشان و هر جایی که حضور دارند بایستی حضور جوری باشد که مردم از آنها چیزی بیاموزند. لباسها و مسئولیتها حقیقت این است که یک بارهایی بر دوش ماها میگذارد چارهای نداریم که این بار را تحمل کنیم، ای بسا کارهایی و روشهایی که برای مردم عادی جایز است اما برای آن کسی که در لباس خدمت منتسب اهلبیت (ع) هست شاید ناروا باشد یعنی یک تقیدات بیشتری را این لباس و این مسئولیت و این ادعا که ما وابسته به این خاندان هستیم میطلبد.