کتاب محبت را گران نخرید
معرفی کتاب محبت را گران نخرید
کتاب محبت را گران نخرید، اثر مینا خداکریمیان به مبحث ایجاد یک رابطهی عاطفی سالم و سازنده میپردازد که بنیانهای یک خانوادهی گرم و صمیمی را شکل میدهد.
دربارهی کتاب محبت را گران نخرید
انسان یک موجود اجتماعی است که برای حفظ سلامت روانش به داشتن و ساختن یک ارتباط عاطفی عمیق و سازنده نیاز دارد. گاهی این ارتباط با یک دلبستگی ساده شکل میگیرد و گاهی عمیقتر میشود و کمکم میتوان رنگ عشق را در آن دید. اما چطور میتوانیم برای ساختن چنین ارتباطی اقدام کنیم؟ یکی از مهمترین پیشنیازهای ایجاد ارتباط، شناخت خود و شناخت تمام عواملی است که در روابطمان تاثیر گذار است و به ما کمک میکند دلبستگی، عشق رمانتیک و عشق حقیقی را بشناسیم. مینا خداکریمیان در کتاب محبت را گران نخرید به این پرسشها پاسخ میدهد. تاثیر عقدههای کودکی بر شخصیت، تاثیر ژنتیک بر شخصیت، روانشناسی پوشش، رنگها و ... از دیگر مباحث کتاب محبت را گران نخرید هستند. خداکریمیان همچنین در کتاب محبت را گران نخرید به موضوع پرتکرار و پر اهمیت عزت نفس و اعتماد به نفس هم پرداخته است.
کتاب محبت را گران نخرید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب محبت را گران نخرید برای تمام کسانی است که دوست دارند در اولین مرحله خودشان را بشناسند و در مرحلهی بعد برای ایجاد یک رابطهی خوب تلاش کنند.
فهرست
- ریشههای غرور
- تفاوت عزت به نفس و غرور
- خودباوری
- سخن آخر
نویسنده کتاب تیچر دختر من هست ومن خیلی خوشحالم که دخترم معلم باسواد و مهربونی داره
واقعا حس قشنگی داشت این کتاب خیلی خوب بوذ