معرفی و دانلود کتاب کتاب شادی + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب کتاب شادیsubscriptionAvailable

کتاب کتاب شادی

شادی پایدار در دنیای متغیر

نوع کتاب
۲.۸(از ۸ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب کتاب شادی

کتابچه شادی چکیده‌ای از مهم ترین مطالب کتاب شادی از دالایی لاما، رهبر دینی بودائیان تبت و دزموند توتو اسقف اعظم و برنده صلح نوبل ۱۹۸۴ است. نویسندگان در این کتاب از شادی پایدار در دنیای متغیر سخن می‌گوید. در نوشتن این کتاب دزموند توتو هم نقش داشته و فاطمه امینی آن را به فارسی ترجمه کرده است.

درباره کتاب شادی

در این کتاب نظرات دالایی ‌لاما و توتو و توصیه‌هایشان درباره شادی را می‌شنوید:

آیا واقعا می‌شود در مواجهه با مشکلات هر روزه شاد بود؟ و چطور می‌توانیم شاد باشیم وقتی انسان‌های زیادی در رنج هستند؟

این کتاب به شما یاد می‌دهد شادی، طبیعت ماست و ضروری است هر کس متوجه این نکته شود. منبع نهایی شادی در درون ماست. متاسفانه، خیلی چیزها شادی ما را تضعیف می‌کنند و تنها ما هستیم که شادی را برای خود می‌سازیم. ما تقریبا تمام رنج خود را، خودمان می‌سازیم. به همین شکل توانایی ساختن شادی بیشتر را هم داریم.

شادیِ پایدار، با جستجوی هیچ هدف یا دستاوردی پیدا نمی‌شود. در شهرت و ثروت وجود ندارد. شادی تنها در قلب و مغز آدمی سکونت دارد، شادی همینجاست و ما امیدواریم شما همینجا پیدایش کنید. هر روز شانسی دوباره برای شروعی تازه است. هر روز، روز تولد شماست.

راهِ شفا دادنِ ناراحتیِ خودمان، مشخصا توجه به احساسِ درد دیگران است. هر چه بیشتر به دیگران توجه می‌کنیم، شادیِ بیشتری تجربه می‌کنیم، و هر چه بیشتر شادی را تجربه می‌کنیم، بیشتر می‌توانیم دیگران را شاد کنیم. هدف این است که تنها برای خود شادی خلق نکنید. شادی، مسری است. همچون عشق، بخشندگی و مهربانی.

خواندن کتابچه شادی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

هرکسی که به دنبال شادی و معنای آن در زندگی است می‌تواند از توصیه‌های این کتاب بهره‌مند شود.

بخشی از کتاب شادی

به نظر می‌رسد شادی، تمام محدودهٔ احساسی را در بر بگیرد. پُل اِکمَن (Paul Ekman)، محقق معروف هیجانات و احساسات، اعتقاد دارد که شادی، به شکل گسترده‌ای با احساسات زیر رابطه دارد:

ـ لذت (تمام حواس پنج‌گانه)

ـ خوشی (از خندیدن با دهان بسته تا خندهٔ از ته دل)

ـ خرسندی (نوعی ملایم‌تر از رضایت)

ـ هیجان‌زدگی (در واکنش به چالش یا تازگی)

ـ آسودگی (احساسی که بعد از هیجاناتی همچون ترس، نگرانی و لذت پدیدار می‌شود)

ـ تعمق (بیش از چیزی قابل تحسین و حیرت‌انگیز)

ـ خوشبختی یا به وجد آمدن (تخلیهٔ هیجانی)

ـ اشتیاق (برای برآمدن از پس شرایط سخت، یا انجام کاری که نیاز به جرات دارد)

ـ فخر (وقتی به کودکان‌مان برای انجام کاری ناسالم افتخار می‌کنیم)

ـ شاد شدن از ناراحتی دیگران

ـ رضایت‌مندی (از دیدن رفتاری پرمهر، سخاوتمندانه یا همدلی)

ـ قدردانی (تحسین کاری سودمند که از روی خودگذشتگی است)

پژوهشگر و دانشمند بودایی، ریکارد (Ricard) در راهنمای خوشبختی‌اش، دو حالت پیشرفته‌تر از شادی را نیز به این لیست اضافه کرده‌است:

ـ به وجد آمدن (از لذت شخصی دیگر، که همان شوق یا مسحورشدگی است)

ـ درخشش معنوی (شادی‌ای مداوم از رفاه عمیق و سخاوتمندی)

این دسته‌بندی که نقشه راه شادی است، پیچیدگی و ظرافت شادی را نشان می‌دهد. شادی از دیدن خوش‌شانسی دیگران یا آنچه بوداییان به آن مُودیتا می‌گویند، تا خوشحال شدن از بدشانسی دیگران که آلمانی‌ها به آن شادِن‌فِرویده (schadenfreude) می‌گویند؛ گسترده است. شادی، تمام این تجربیات انسانی را در برمی‌گیرد، اما شادی‌ای که به وسیلهٔ بودن ماندگار می‌شود، به "رضایت درخشان" یا "درخشش معنوی" که از سلامتی، حالِ خوب و سخاوتمندیِ عمیق بدست می‌آید، نزدیک‌تر است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کتاب شادی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتاب:کتاب شادی
عنوان دیگر:شادی پایدار در دنیای متغیر
عنوان انگلیسی:The Book of Joy
موضوع:مدیریت و کسب و کار، موفقیت و خودیاری
نویسنده:دالایی لاما، دزموند توتو
مترجم:فاطمه امینی
انتشارات:شادن پژواک
فرمت کتاب:EPUB
حجم فایل کتاب:۱.۴۵ مگابایت
تعداد صفحه‌ها:۴۶ صفحه
قیمت کتاب:۱۷۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه کتابچه، مجموعه پرفروش‌های نیویورک تایمز
نسخۀ صوتی:خرید کتاب صوتی کتاب شادی

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

م. قاضی محسنی
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۰۹/۰۸

ترجمه خیلی بد بود. جاهایی حتی افتضاح بود متاسفانه. کتاب خوبیه اما نه با این ترجمه بد

۰

بریده‌هایی از کتاب

م. قاضی محسنی
۱
لیوبُومیرسکی می‌گوید، سه فاکتوری که بیشترین تاثیر را روی افزایش احساس خوشبختی دارند عبارت اند از: قدرت‌مان برای داشتن دیدی مثبت نسبت به شرایط‌مان، توانایی‌مان برای تجربهٔ قدردانی و تصمیم‌مان برای مهربان و بخشنده بودن. این‌ها دقیقا دیدها و اعمالی بودند که دالایی‌لاما و اسقف‌اعظم پیشتر، از آن‌ها به عنوان ستون‌های شادی نام برده‌بودند.
م. قاضی محسنی
۰
هر چه بیشتر به دیگران توجه می‌کنیم، شادیِ بیشتری تجربه می‌کنیم، و هر چه بیشتر شادی را تجربه می‌کنیم، بیشتر می‌توانیم دیگران را شاد کنیم.