معرفی کتاب اعتماد به نفس خوب، حال خوب
مریم کازرونی و مژده خواجهپور در کتاب اعتمادبهنفس خوب، حال خوب درباره سلامت روانی و نقش اعتمادبهنفس در آن صحبت میکنند.
دراره کتاب اعتمادبهنفس خوب، حال خوب
جامعه سالم و متعادل در گروه افراد سالم و متعادل است و تنها افرادی که سلامت روان دارند میتوانند در جامعه نقش خود را به خوبی ایفا کنند. مهارتهای زندگی سالم روانی هم با آموزش و تجربه به دست میآیند. یکی از ویژگیهای یک فرد سالم از نظر روانی داشتن اعتمادبهنفس است. این ویژگی به انسان کمک میکند تا نقشش را در اجتماع به خوبی ایفا کند و حس رضایت از خود و کاری که انجام میدهد داشته باشد.
کتاب اعتماد به نفس خوب، حال خوب توضیح میدهد که اعتمادبه نفس چه معنا و مفهومیدارد و چه عواملی روی اعتمادبهنفس ما تاثیر میگذارد.
این کتاب به شما راهکارهایی معرفی میکند که باعث افزایش اعتمادبهنفستان خواهد شد.
خواندن کتاب اعتماد به نفس خوب، حال خوب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن اعتماد به نفس خوب، حال خوب را به همه به ویژه کسانی که احساس میکنند از اعتمادبه نفس کافی برخوردار نیستند، پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب اعتماد به نفس خوب، حال خوب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | اعتماد به نفس خوب، حال خوب |
| حجم فایل کتاب: | ۱.۱۳ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۶۲۲۶۳۳۳۶۹۶ |
| تعداد صفحهها: | ۷۴ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۷۰۰۰ تومان |

راستش نمیدونم این کتاب برای افرادی که تازه شروع به بیشتر کردن اعتماد به نفس و مطالعه درباره ش کردن میتونه تغییری ایجاد کنه یا نه اما برای افرادی مثل خودم که درباره این موضوع مطالعه و بررسی کردن یک...بیشتر
مفید بود