معرفی و دانلود کتاب ارج‌نامۀ محمّد معین pdf + خلاصه رایگان

اشتراک یک‌سالهٔ بی‌نهایت با اسنپ‌پی؛ ۴ قسط ۷۸ هزار تومانی + ۵۰ هزار تومان تخفیف با کد PAYCZMG5

تصویر جلد کتاب ارج‌نامۀ محمّد معینsubscriptionAvailable

کتاب ارج‌نامۀ محمّد معین

۵.۰ امتیاز(از ۱ رأی)
محمد غلامرضایی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ارج‌نامۀ محمّد معین

محمد معین میان سالهای ۱۳۳۲ ه.ق. برابر ۱۲۹۳ ه. ش تا ۱۲۹۷ ه.ش در رشت دیده به جهان گشود. تحصیلات مقدماتی و متوسطه را در زادگاه خویش و در دارالفنون تهران گذراند. به سال ۱۳۱۰ در رشته ادبیات و فلسفه دارالمعلمین عالی (دانشسرای عالی) پذیرفته و به سال ۱۳۱۳ فارغ‌التحصیل شد. به سال ۱۳۱۸ به دوره دکتری زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تهران راه یافت و در سال ۱۳۲۱ اولین کسی بود که به دریافت درجه دکتری نایل آمد. وی تدریس خود را در دانشگاه از سال ۱۳۱۸ با سمت دبیری دانشسرای عالی آغاز کرد و تا سال ۱۳۴۵ که بر اثر بیماری به حالتی میان مرگ و زندگی افتاد به تدریس و تحقیق اشتغال داشت و سرانجام در دوازدهم تیرماه ۱۳۵۰ دیده از جهان فروبست. دکتر معین از استادان برجسته و تلاشگر زبان و ادب فارسی بود که علاوه بر نوآوری در شیوه تدریس متون و تربیت شاگردان فراوان و شرکت در مجامع علمی، کتابها و مقالات فراوان از خود به یادگار گذاشت. وی در حوزه مطالعات و تحقیقات مربوطه به زبان فارسی سرآمد اقران خود بود و پژوهش‌های وی در زمینه‌های دستور زبان و لغت و تصحیح متن برجستگی خاص دارد. پنجمین دفتر از مجموعه ارج‌نامه‌های مرکز پژوهشی میراث مکتوب، به همین دلیل به بررسی تصحیحات و آثار و فعالیت‌های پژوهشی وی اختصاص یافته است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ارج‌نامۀ محمّد معین و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابارج‌نامۀ محمّد معین
موضوعپژوهش ادبی