کتاب گلبرگ علوم تجربی هشتم
درسنامه، امتحان، آزمون جامع، پاسخ تشریحی
معرفی کتاب گلبرگ علوم تجربی هشتم
«علوم تجربی هشتم » مجموعه سوالات طبقهبندی شده این درس برای پایه هشتم دوره اول متوسطه همراه با پاسخ تشریحی ویژه نیمسال اول و دوم با گردآوری علی خیری، منیژه رسولی، نورانگیز روحانی،گلگز محمدی اندرود، محمدرضا نجفی، کامران غفاریاصل است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب گلبرگ علوم تجربی هشتم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | گلبرگ علوم تجربی هشتم |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۳۳۷۵۹۳۲ |
| تعداد صفحهها | ۱۰۶ صفحه |
| قیمت کتاب | ۸۰۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه گلبرگ |
عرض ادب من خودم به عنوان معلم کتاب های گلواژه را تایید می کنم چون بعنوان کمک درسی دارای ابعاد آموزشی خوبی هستند و سوالات آنها هم کارشناسی شده و استاندارد بوده و جنبه آموزشی تام دارند. نکته...بیشتر
کاملا کاربردی.. به دردم خورد، مخصوصا برای شب امتحان:-)🍂
این کتاب عالی📚 هشتمی ها توصیه می کنم از این کتاب استفاده کنید 😁😆
کتاب خوبیه پیشنهاد میکنم که حتما استفاده کنین
بسیار عالی هست.
عالی
کتاب بسیار عالی است . درس نامه عالی و کامل و به صورت دقیق . تست عالی . خلاصه این کتاب را برای شما پیشنهاد میکنم .
عالی
چرا برای دانشگاهی ها کتاب نمی زارید😕😢📚؟؟؟
سلام من علاقه به مطالعه دارم واز برنامه طالقچه خیلی ممنونم ظمنا این کتاب هم علی بود ❤
خیلی خوبه نمونه سوالاتش اکثرا در امتحان میاد و جزوه خوبی داره . پیشنهاد میکنم 😀🙂
عالیه