کتاب گلبرگ از من تا خدا هفتم بهین دخت محمدی + دانلود نمونه رایگان

کتاب گلبرگ از من تا خدا هفتم

انتشارات:نشر گل‌واژه
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب گلبرگ از من تا خدا هفتم

کتاب گلبرگ از من تا خدا هفتم نوشته‌ی بهین‌دخت محمدی و با ویراستاری علمی نرگس جهانبانی مقدم، اثری آموزشی برای دانش‌آموزان پایه هفتم دوره اول متوسطه است که نشر گل‌واژه آن را منتشر کرده است. این کتاب با هدف کمک به درک بهتر مفاهیم دینی و اخلاقی، به‌ویژه برای آمادگی در امتحانات نهایی، طراحی شده و ساختاری منظم و کاربردی دارد. محتوای کتاب شامل درسنامه‌های ساده و قابل فهم، سؤالات امتحانی پایان هر درس، پاسخ‌های تشریحی و آزمون‌های جامع نوبت اول و دوم است. این اثر تلاش کرده تا با رویکردی آموزشی و تمرکز بر نیازهای دانش‌آموزان، مفاهیم کلیدی کتاب درسی را به‌صورت خلاصه و کاربردی ارائه دهد و با مثال‌ها و تمرین‌های متنوع، یادگیری را برای مخاطبان خود آسان‌تر کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب گلبرگ از من تا خدا هفتم

کتاب گلبرگ از من تا خدا هفتم به قلم بهین‌دخت محمدی، اثری است که با تمرکز بر آموزش مفاهیم دینی و اخلاقی برای دانش‌آموزان پایه هفتم تدوین شده است. این کتاب با ساختاری آموزشی و هدفمند، سعی دارد مفاهیم اصلی کتاب درسی را به زبانی ساده و قابل فهم منتقل کند. هر درس با یک درسنامه آغاز می‌شود که نکات کلیدی و پیام‌های اصلی را به‌صورت خلاصه و روشن بیان کرده است. پس از آن، سؤالات امتحانی پایان درس و پاسخ‌های تشریحی قرار گرفته تا دانش‌آموزان بتوانند میزان یادگیری خود را بسنجند و نقاط ضعف خود را شناسایی کنند. آزمون‌های جامع نوبت اول و دوم نیز در انتهای کتاب آمده تا آمادگی دانش‌آموزان برای امتحانات افزایش یابد. در این کتاب، موضوعاتی مانند بندگی خدا، آرامش، شکرگزاری، اهمیت رعایت حق‌الناس، نقش زنان در جامعه، اهمیت تاریخ و عبرت‌آموزی از گذشته، و مفاهیم اخلاقی و اجتماعی با مثال‌ها و داستان‌های ملموس برای نوجوانان مطرح شده است. نویسنده تلاش کرده تا با استفاده از آیات قرآن، احادیث و روایت‌های تاریخی، پیوندی میان آموزه‌های دینی و زندگی روزمره دانش‌آموزان برقرار کند. ساختار کتاب به گونه‌ای است که علاوه‌بر آموزش مفاهیم، مهارت پاسخ‌گویی به سؤالات امتحانی و تحلیل موقعیت‌های اخلاقی را نیز تقویت می‌کند.

خلاصه کتاب گلبرگ از من تا خدا هفتم

کتاب گلبرگ از من تا خدا هفتم با هدف آموزش مفاهیم دینی و اخلاقی، هر درس را با یک موضوع محوری آغاز می‌کند و سپس با ارائه‌ی نکات کلیدی، آیات قرآنی، احادیث و داستان‌های مرتبط، تلاش کرده است تا مفاهیم را برای دانش‌آموزان قابل لمس و کاربردی کند. موضوعات اصلی کتاب شامل بندگی خدا و معنای واقعی آن، آرامش در سایه ایمان، اهمیت شکرگزاری و آثار ناسپاسی، نقش زنان در جامعه و ارزش‌گذاری بر نعمت‌ها، رعایت حق‌الناس، پرهیز از کم‌فروشی، و عبرت‌آموزی از تاریخ است. در هر درس، پس از بیان مفاهیم اصلی، سؤالات امتحانی با پاسخ‌های تشریحی ارائه شده تا دانش‌آموزان بتوانند آموخته‌های خود را محک بزنند. مثال‌هایی از زندگی روزمره، داستان‌هایی از بزرگان دین و شخصیت‌های تاریخی، و تمرین‌هایی برای تفکر و تحلیل اخلاقی، به یادگیری عمیق‌تر کمک می‌کند. کتاب همچنین به موضوعاتی مانند بلوغ، انتخاب مرجع تقلید، اهمیت رعایت پوشش و نگاه، و نقش دعا و امید در زندگی پرداخته است. در پایان هر فصل، آزمون‌های جامع و جمع‌بندی نکات مهم، دانش‌آموز را برای امتحانات نهایی آماده می‌کند و مهارت‌های تحلیلی و اخلاقی او را تقویت می‌سازد.

چرا باید کتاب گلبرگ از من تا خدا هفتم را بخوانیم؟

این کتاب با رویکردی آموزشی و تمرکز بر نیازهای دانش‌آموزان پایه هفتم، مفاهیم دینی و اخلاقی را به زبانی ساده و قابل فهم ارائه داده است. ویژگی شاخص آن، ترکیب درسنامه‌های خلاصه و کاربردی با سؤالات امتحانی و پاسخ‌های تشریحی است که به دانش‌آموزان کمک می‌کند هم مفاهیم را بهتر یاد بگیرند و هم برای امتحانات آماده شوند. استفاده از مثال‌های ملموس، داستان‌های واقعی و تمرین‌های تحلیلی، یادگیری را جذاب‌تر و عمیق‌تر کرده است. همچنین، این کتاب به تقویت مهارت‌های اخلاقی، اجتماعی و دینی دانش‌آموزان کمک می‌کند و آن‌ها را برای مواجهه با مسائل روزمره و امتحانات آماده می‌سازد.

خواندن این کتاب به دانش‌آموزان پایه هفتم دوره اول متوسطه، به‌ویژه کسانی که به دنبال درک بهتر مفاهیم دینی و اخلاقی، آمادگی برای امتحانات نهایی و تقویت مهارت‌های تحلیلی و اخلاقی هستند، پیشنهاد می‌شود. همچنین برای معلمان و والدینی که می‌خواهند فرزندانشان مفاهیم دینی را عمیق‌تر و کاربردی‌تر بیاموزند، مناسب است.

۸۰%