کتاب ۳۶۵ جملهی الهامبخش؛ جلد دوم
معرفی کتاب ۳۶۵ جملهی الهامبخش؛ جلد دوم
کتاب ۳۶۵ جملهی الهامبخش؛ جلد دوم، جملاتی الهامبخش، انگیزشی و تامل برنگیز از نویسندگان، افراد معروف و مختلف صاحبنظر در رشتههای متفاوت است که به کوشش صابر تفرشی جمعآوری شده است.
دربارهی کتاب ۳۶۵ جملهی الهامبخش؛ جلد دوم
کتاب ۳۶۵ جملهی الهامبخش؛ جلد دوم مجموعهای از جملات الهامبخش، انگیزشی و تامل برانگیز است. صابر تفرشی در میان آثار نویسندگان، هنرمندان و افراد مختلف صاحبنظر در رشتههای متفاوت جستجو کرده است و از میان آنها ۳۶۵ جملهی الهامبخش را برگزیده است. کتاب ۳۶۵ جملهی الهامبخش موضوعات مختلفی را شامل میشوند: آرامش، عشق ، ازدواج، مطالعه، ثروت، فقر و ... . کتاب ۳۶۵ جملهی الهامبخش به شما کمک میکند تا هر زمان که در مورد یکی از موضوعات زیر نیاز به جملهای الهام بخش، یا انگیزه دهنده داشتید، به آن دست پیدا کنید.
کتاب ۳۶۵ جملهی الهامبخش؛ جلد دوم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
۳۶۵ جملهی الهامبخش برای تمام کسانی است که دوست دارند گزیدهای از آثار نویسندگان و متفکران بزرگ دنیا را همراه خودشان داشته باشند.
بخشی از کتاب ۳۶۵ جملهی الهامبخش؛ جلد دوم
بشر در ناآرامی و سر و صدای این جهان متولد میشود و در سکوت و آرامشش آن جهان از دنیا میرود. (ماکسیم گورکی)
اگر شما از وقار و آرامش درون سرشار باشید، تقریبا غیرممکن است که دیگران بتوانند شما را آلت دست خود کنند. (وین دایر)
اگر در رنج باشیم و منتظر آسایش، بهتر از آن است که آسوده باشیم و منتظر رنج. (حضرت محمد صلیالله علیه و آله)
آرامش خیال؛ آرزویی است که همه دارند، ولی همه به آن نمیرسند. (جان دالتون)
سادهترین و همگانیترین نوع آسایش همان خواب است. (امیلی برونته)
ما همه به امید آرامش فردا مجبوریم ناراحتیهای امروز را تحمل کنیم. (توماس مان)
فهرست
- موسیقی
- نویسنده
- وقت و فرصت
- هنر و هنرمند
نقل قولها دیدگاه افراد مهم را نسبت به زندگی به ما نشان میدهند که ماحصل تجربیاتشان است و به نوعی برای ما درس زندگی هستند. چخوب که این درسها را یاد بگیریم و در زندگی بکار ببندیم. این کتاب هم جملاتی