دانلود و خرید کتاب تولد یک جنبش واره مجتبی نامخواه
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب تولد یک جنبش واره

کتاب تولد یک جنبش واره

دسته‌بندی:
امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب تولد یک جنبش واره

کتاب تولد یک جنبش واره جلد اول از مجموعه کتابهای جشنواره عمار است که جشنواره مردمی فیلم عمار را از بُعد اجتماعی و جامعه شناسی تحلیل کرده است. این کتاب را مجتبی نامخواه جمع‌آوری کرده است.

درباره کتاب تولد یک جنبش واره

تولد یک جنبش‌ واره برای بازخوانی تجربه در سه فصل نوشته شده است. فصل اول: «عمّار و امر اجتماعی» کوشش‌ های جشنواره عمار برای نزدیک شدن به امر اجتماعی و شکل‌دهی یک جنبش ‌واره معطوف به انقلاب اسلامی را روایت می‌کند. فصل دوم: «آورده های عمار» به بررسی نتایج این تلاش برای قرابت عمار به امر اجتماعی می‌پردازد. این فصل در کلیت خود سعی می‌کند به این پرسش پاسخ بدهد که: کوشش‌ های جشنواره عمار برای احیای امر اجتماعی، چه آورده‌هایی را در اختیار کنشگران اجتماعی انقلاب اسلامی قرار داده است؟ فصل سوم به صورتی انضمامی‌، بر سه اثر از میان صدها اثر برگزیده جشنواره مردمی عمار متمرکز شده و آن‌چه درباره جنبش ‌وارگی عمار و توجه امر اجتماعی مطرح شد را در متن و نقد این سه اثر پی می‌گیرد. «بانو؛ درآمدی بر جامعه شناسی انسان انقلاب اسلامی»، «داد؛ مستندی درباره تکامل عدالت خواهی» و «رسانه های یخ زده در زمستان یورت» عناوین سه یادداشت بخش آخر کتاب هستند.

خواندن کتاب تولد یک جنبش واره را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان سینما پیشنهاد می‌کنیم

بخشی از کتاب تولد یک جنبش واره

نویسنده در بخشی از کتاب می نویسد: «رویداد عمار بیش از آن‌که یک جشن ‌واره باشد یک جنبش ‌واره است. جنبش ‌واره ‌ای که توانسته طی سالیان، سامانه ‌ای گسترده از تولید و توزیع معنا را ایجاد کند. انباشت این تجربه طی یک دهه اخیر، این امکان را فراهم می‌آورد تا هر کُنش‌گر اجتماعیِ معطوف به انقلاب اسلامی، این تجربه را به چشمِ دست‌مایه ‌ای بنگرد برای تلاش به منظور بازگشت به امر اجتماعی. تجربه‌ ای که همچنان جاری است و به واسطه قرابت، قرائتش چندان دشوار نیست. کتاب حاضر کوششی است برای بازخوانی تجربه جشنواره عمار در چنین افقی.

تمایز و به تبع هویت جشنواره عمار، مدیون و محصول سطح جشنوارگی عمار است. مدیون توجه و ارجاعی است که به معنای تولید شده در سطح جنبش‌وارگی عمار و عقبه تاریخی آن می‌دهد. این حقیقتی است که هویت و هستی عمار را شکل می‌دهد و مبیّن مسئولیت‌های متقابلی برای کنش‌گران دو سطح جشن‌وارگی و جنبش‌وارگی عمار است: مسئولیت برگزارکنندگان جشنواره در این‌باره این خواهد بود که جشن و جهت سطحِ جشن‌واره عمار را معطوف به معانی بازتاب یافته از سطح جنبش‌واره عمار سامان دهند. مسئولیت اکران کنندگان مردمی در این‌باره این است که خود و کار خود را فراتر از نمایش فیلم در نظر بگیرند و به بازتولید و بازنمایی معانی‌ای‌ بپردازند که با کنش معطوف به انقلاب اسلامی، در طول تاریخ ما خلق شده است.»

حجم

۰

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۲۸ صفحه

حجم

۰

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۲۸ صفحه