کتاب کار فرهنگی نقشه می خواهد؛ ۱
معرفی کتاب کار فرهنگی نقشه می خواهد؛ ۱
کتاب کار فرهنگی نقشه می خواهد نوشته محمدرضا طاهری و مجید تقی زاده است این کتاب به کار فرهنگی و روشهای مدیریت آن در آیینهی بیانات امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب میپردازد.
درباره کتاب کار فرهنگی نقشه می خواهد؛ ۱
امام خمینی و رهبر معظم انقلاب هر دو نمونههای تمام عیار مدیریت موفق فعالیتهای فرهنگی بودند. در این کتاب به این پرداخته میشود که فرهنگ چیست و کار فرهنگی باید چگونه باشد؛ تهاجم فرهنگی با چه برنامه ای کار میکند و روشهای مقابله با آن چیست و چطور برای جوامع خطرناک است، همچنین شیوههای مدیریت در این کتاب مختصرا بیان شده است . در جلد اول در نکات راهبردی مدیریت فرهنگی پرداخته شده است.
خواندن کتاب کار فرهنگی نقشه می خواهد؛ ۱ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام فعالین حوزه فرهنگ پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب کار فرهنگی نقشه می خواهد؛ ۱
اصلاح فکر ، زدودن انحرافات و تردیدها و عمق بخشی به اعتقادات :
اولین کار پیامبر مکرم اثاره ی عقل است ، بر شوراندن قدرت تفکر است ؛ قدرت تفکر را در یک جامعه تقویت کردن . این ، حلال مشکلات است . عقل است که انسان را به دین راهبرد می کند ، انسان را به دین می کشاند . عقل است که انسان را در مقابل خدا به عبودیت وادار می کند . عقل است که انسان را از اعمال سفیهانه و جهالت آمیز و دل دادن به دنیا باز می دارد ؛ عقل این است . لذا اول کار این است که تقویت نیروی عقل و خرد در جامعه انجام بگیرد ؛ تکلیف ما هم این است . ( دیدار رهبری با دولت۸۰/۶/۵ )