کتاب داستانی از زندگی تلخ فریدا کالو
معرفی کتاب داستانی از زندگی تلخ فریدا کالو
کتاب داستانی از زندگی تلخ فریدا کالو نوشته سودا صیامی اوجور است. این کتاب روایت زندگی کوتاه و ۴۷ ساله فریدا کالو است. نقاش مکزیکیای که زندگی پر از فراز و نشیبش همواره برای طرفدارانش جذاب بوده.
درباره کتاب داستانی از زندگی تلخ فریدا کالو
معروفیت زندگی فریدا کالو با داستانهایی که در مورد او بیانشده و یا به زبان خودش که در خودنگارههایش ثبتشده قوت زیادی گرفته است. نسخههای زیادی از زندگی این هنرمند مکزیکی، فریدا کالو وجود دارد که باعث شده جزئیات زندگی ۴۷ ساله او در نظر همه سرگرمکننده و ناامیدکننده باشد. کشف کردن اسناد تاریخی، نامههای شخصی، گفتههای دوستان و اظهارات دستنوشتهای که توسط خود این هنرمند بهجامانده است، کار سختی است که بفهمیم در واقعیت چه اتفاقی افتاده است و یا چه چیزی تحریفشده است. بین نسخههای مختلف داستانها همپوشانیهای زیادی وجود دارد، اما در پایان، آنچه مهم است این است که «فریدا»، شخصیت واقعی خانم فریدا کالو، از جمع کل این بخشها و تضادها مهمتر است. او خود نمایانگر همه کارهایی است که انجام داده است.زنی که با پرترههایی که از خودش کشیده است شناخته میشود. در این کتاب نویسنده سعی کرده است با بررسی همه جانبه زندگی کارلو بهترین روایت از او را بیان کند.
خواندن کتاب داستانی از زندگی تلخ فریدا کالو
این کتاب را به تمام علاقهمندان به هنر پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب داستانی از زندگی تلخ فریدا کالو
از زمانی که عاشق دیهگو شدم فهمیدم عشق چیست...
عشقی با آن قدرت، نوعی وادادگی مطلق بود.
برای خانوادهام این مصیبت بهحساب میآمد؛ پدرم از نگرانی سکوت کرده بود و ازنظر مادرم که کاتولیکی پرشور بود باآنهمه وابستگی به سنتها؛
دیهگو کمونیست بود، مردی بیایمان و طلاق گرفته که بیشازحد مینوشید و شهرتی روزافزون در زنبارگی داشت.
حساب زنهایی که با او به سر برده بودند از شماره خارج شده بود.
مادرم فریاد میزد: و این چقدر هم زشت و چاق است!
اصلاً نمیخواست دلیلش را بفهمد.
برایش چندان اهمیتی نداشت که او مشهورترین هنرمند مکزیک است و من میتوانستم با او در آسایش زندگی کنم، مخصوصاً که بعد از تصادف به خاطر هزینههای درمانی و عملهای جراحی همه داراییمان را ازدستداده بودیم.
طفلک مادرم متوجه نبود از این به بعد هیچچیز نمیتواند جلویم را بگیرد.
این نوشته بیشتر گزارش است تا کتاب. و اغلب آن توضیح و شرح نقاشی های هنرمند است. تناقض هم در نقل قول ها و اعداد و ارقام کتاب هست. یعنی در این کتاب کوچک کلی عیب هست و اصلا جذاب