تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب Al-Yaqut fi ʿIlm al-Kalamk
معرفی کتاب Al-Yaqut fi ʿIlm al-Kalamk
معرفی کتاب Al-Yaqut fi ʿIlm al-Kalamk
کتاب الکترونیکی «المتقمع مه صتعتره ماتصصها در» اثریست از نویسندهٔ نامشخص که توسط مترجمی ناشناس ترجمه شده و ناشر آن نیز در متن ذکر نشده است. این کتاب در دستهٔ متون کلاسیک عربی قرار میگیرد و به نظر میرسد مجموعهای از قصهها، حکایات یا اشعار را در خود جای داده باشد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب Al-Yaqut fi ʿIlm al-Kalamk
این کتاب مجموعهای از متون کلاسیک عربی است که به نظر میرسد در قرون گذشته گردآوری شدهاند. محتوای آن شامل قصهها، حکایات، اشعار و شاید پندها و اندرزهایی است که در فرهنگ عربی جایگاه ویژهای دارند. ساختار کتاب به گونهای است که هر بخش یا فصل به موضوعی خاص میپردازد و در برخی قسمتها به نقل قولهایی از متون کهن یا اشعار اشاره شده است. کتاب با زبانی کهن و ساختاری سنتی، مخاطب را به فضای ادبیات عربی قدیم میبرد و با ارائهٔ نمونههایی از متون اصیل، فرصتی برای آشنایی با سبک نگارش و اندیشههای آن دوران فراهم میکند. این اثر میتواند برای علاقهمندان به ادبیات تطبیقی، زبان عربی و پژوهشگران حوزهٔ متون کهن جذاب باشد.
چرا باید کتاب Al-Yaqut fi ʿIlm al-Kalamk را خواند؟
مطالعهٔ این کتاب فرصتی برای آشنایی با متون کلاسیک عربی و سبک نگارش آن دوران فراهم میکند. این اثر میتواند به درک بهتر فرهنگ، زبان و ادبیات عربی کمک کند و برای کسانی که به پژوهش در حوزهٔ متون کهن یا ادبیات تطبیقی علاقه دارند، منبعی ارزشمند باشد. همچنین، آشنایی با روایتها و حکایات قدیمی میتواند دیدگاه تازهای نسبت به تاریخ ادبیات منطقه ایجاد کند.
خواندن کتاب Al-Yaqut fi ʿIlm al-Kalamk را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای دانشجویان و پژوهشگران زبان و ادبیات عربی، علاقهمندان به متون کلاسیک، و کسانی که به دنبال منابع اصیل برای مطالعهٔ فرهنگ و تاریخ ادبیات عربی هستند، مناسب است.
فهرست کتاب Al-Yaqut fi ʿIlm al-Kalamk
- مقدمه: معرفی کلی کتاب و هدف از گردآوری متون- بخش اول: قصهها و حکایات کهن عربی؛ روایتهایی از زندگی، اخلاق و پندهای اجتماعی- بخش دوم: اشعار و قطعات ادبی؛ نمونههایی از شعر کلاسیک عربی با موضوعات مختلف- بخش سوم: نقل قولها و اندرزها؛ گزیدههایی از سخنان حکمتآمیز و آموزنده- بخش پایانی: نتیجهگیری و جمعبندی کلی دربارهٔ ارزش متون گردآوریشدهاین ساختار به مخاطب کمک میکند تا با سیر کلی کتاب و تنوع موضوعات آن آشنا شود.
بخشی از کتاب Al-Yaqut fi ʿIlm al-Kalamk
«الصفحة الاولی من نسخة الأْصلره سره وروی ۳6 افحو/لنعن لزة عن رورا هی * روز| مج ترننه خن افقبه تلد +کی مک یراجن و هر زر زردولا وصر ی نت ۶ ما دیوه زرط 0 بو۰ علیمتا قمحا دحا گنتاد دل اهب مج ان 72 ۳ یرو مضه برالوعن..و عید دج یام نز ْف: ید رن هلردم یعض زرد و "ابر چه دار۵ 1۵ للد» ۱اکتا رده ایدهیه رای ۰مج /الراع مبحلمعه عل بر امجن+ عط دا 7 ی ۱1۱3 ام تنگم 7۳ یم بررت ی _ا و( ماماوط1 92۰ قرو ولا۰9الصفحة الأخیرة من نسخة الأصلسح لت المزاپیحم علاعبطمه فلا ریزاب بهزللنمزیشکی ولاطروا4 میزه لوف رال اجب لا لنطر را غود بو رو عیسو لور ۲( اکازکسوتا ومزمری را تفا رک بوبه دواد النطرطزا 4 اعل وننتماکص2 انم دیف الم زره زار والوبا نک اه کالم برع ازور لا النوز 23 عفل لاادیالبغا ,الب گم وهوا و الولج تال والر اسلا را زاصلا جوان وسترال تسم ولاز اج کلم وشده تیاهن وم بل صرق اسر لامرن مت والعاسع رف العا ومع آهوبه یرون نشف یسلوزافش وم جر وروکللتا سب کاموحر و ااعلم رب یغاب رالع"