معرفی و دانلود کتاب آرامش قلبی؛ گمشده بشریت + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب آرامش قلبی؛ گمشده بشریت

کتاب آرامش قلبی؛ گمشده بشریت

به همراه فرمولی ساده برای رسیدن به «آرامش قلبی»

۴.۳(از ۴ امتیاز)
مهدی مطهری
انتشارات:
نشر شهید کاظمی

معرفی کتاب آرامش قلبی؛ گمشده بشریت

کتاب آرامش قلبی؛ گمشده بشریت نوشته مهدی مطهری است. این کتاب به همراه فرمولی ساده برای رسیدن به آرامش قلب است. نویسنده این کتاب با یکی از گروه‌های تبلیغی در منطقه‌ای از استان تهران با مخاطبین جوان، به بررسی و تحلیلِ تجربه‌های میدانیِ مبلّغان پرداخته است. سؤالات و شبهاتِ مشترک را به لحاظ آماری و موضوعات مختلف بررسی کرده و به نتایج خوبی در عرصه شناسایی سؤالات و شبهاتِ به روز و رایج بین جوانان، ترتیب کمّی و کیفی آنها و بهترین پاسخ به آن‌ها دست یافته است. از طرفی همین روش را در یکی از شهرهای مرزی ادامه داده است و نتیجه را با هم بررسی کرده است. این کتاب یک اثر پژوهشی مفید و دقیق است.

خواندن کتاب آرامش قلبی؛ گمشده بشریت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به آثار پژوهشی روان‌شناسی پیشنهاد می‌کنیم

بخشی از کتاب آرامش قلبی؛ گمشده بشریت

رسیدن به آرامش قلبی، هدفِ نهایی و واقعی همهٔ انسانهاست با هر گرایش و دین و مذهب و تفکر و تخصصی که باشند. نقطهٔ جامعِ همهٔ آرزوها و تلاشهای هر انسانی رسیدن به «آرامش قلبی» است. این واقعیت،‌ حتّی در مورد انسانهایی که به هر طریقی، خود را در سختی و هلاکت می‌افکنند نیز صادق است. انسانهایی که دنبال خودکشی یا فلاکت خویش هستند، نه اینکه آن را هدف نهایی خویش بدانند بلکه آن را به عنوان رهایی از مشکلات و رسیدن به آرامش نهایی انتخاب می‌کنند و به آن اقدام می‌کنند. لذا در جواب ممانعتها می‌گویند: «رهایمان کنید؛ می‌خواهیم راحت شویم»

شیطان‌پرستان نیز به پیروان خویش القاء می‌کنند که دنیای شیطان‌پرستی زندگی در میان لجن است و هیچ وقت نمی‌شود در لجن زندگی کرد و به لجن آلوده نشد و هیچ چاره‌ای برای پاک شدن نیست جز مردن و رهایی از این دنیا. اصلاً شیطان‌پرستان خودکشی را مقدمهٔ رسیدن به حقیقتی می‌دانند که در این دنیا دسترسی به آن ممکن نیست.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آرامش قلبی؛ گمشده بشریت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

نام کتابآرامش قلبی؛ گمشده بشریت
عنوان دیگربه همراه فرمولی ساده برای رسیدن به «آرامش قلبی»
موضوعکلیات اسلام، موفقیت و خودیاری

کتاب بسیار عالی و انگیزشی

محمدرضا
مطمئن نیستم.
۱۳۹۹/۰۹/۰۲

به نظرم مخاطب نوجوان شاید بتونه کمی با کتاب ارتباط بگیره. تاکید کنم شاید. به هر حال من چیز زیادی ازش گیرم نیومد

بریده‌هایی از کتاب

اگر انسانِ امروزی به دنبال زر و زور و غرائز جنسی و قتل و غارت است نتیجهٔ همین سرکوبِ فطرت است
مائده
اصلاً فرض کنیم خداوند متعال یک موجود را خلق کرده است و آن هم فقط «من» هستم. البته این تصور را فقط در جایی داشته باشیم که می‌خواهیم به کسی پاسخگو باشیم. آنوقت مجبور خواهیم بود فقط به خدا پاسخ بدهیم.
مائده
«ذکر خدا...»؛ جامعِ روشهای رسیدن انسان به سعادت ابدی و موفقیت دنیا و آخرت اوست. فقط کافیست معنای «ذکر خدا» را بدانیم و به آن عمل کنیم تا به همین راحتی، سعادتِ دنیا و آخرت را برای خود به ارمغان بیاوریم.
shariaty
«عمل به واجبات» و «ترک محرّمات»؛ باور کنید به همین راحتی، انسان می‌تواند به موفقیت دنیا و آخرت و بعبارت دیگر به اطمینان و «آرامش قلبی» برسد. فقط انجام وظایف دینی. با توجه به همین دستورالعمل است که تبدیل به انسانهایی با اعتماد به نفس بالا شده و مسیر همیشگی و ثابتی را برای زندگی خویش انتخاب می‌کنیم و در ادامهٔ آن ثابت‌قدم و استوار باقی می‌مانیم.
shariaty
آثار نمازتصویر جلد کتاب آثار نماز
ابوالفضل ساجدی
بررسی تقابل شیطان با نمازتصویر جلد کتاب بررسی تقابل شیطان با نماز
محمدعلی جابری
پنج قرار عاشقی در یک روزتصویر جلد کتاب پنج قرار عاشقی در یک روز
مهدی شریفی
اندیشه‌های ناب؛ پرسش‌ها و پاسخ‌ها (دفتر سوّم: فضائل و قیام امام حسین علیه السلام)تصویر جلد کتاب اندیشه‌های ناب؛ پرسش‌ها و پاسخ‌ها (دفتر سوّم: فضائل و قیام امام حسین علیه السلام)
آیت‌الله العظمی مظاهری
معاد (دفتر هفدهم)تصویر جلد کتاب معاد (دفتر هفدهم)
حمیدرضا شاکرین
اندیشه‌های ناب؛ پرسش‌ها و پاسخ‌ها (دفتر دوّم: سیمای زن در اسلام)تصویر جلد کتاب اندیشه‌های ناب؛ پرسش‌ها و پاسخ‌ها (دفتر دوّم: سیمای زن در اسلام)
آیت‌الله العظمی مظاهری
ماهی!تصویر جلد کتاب ماهی!
استفان سی. لاندین
طلبه‌ی انقلابیتصویر جلد کتاب طلبه‌ی انقلابی
سعید هلالیان
همسر شایسته از نگاه قرآنتصویر جلد کتاب همسر شایسته از نگاه قرآن
مریم اسحاق‌زاده
مناظره دکتر و شیختصویر جلد کتاب مناظره دکتر و شیخ
محمدحسن شجاعی‌فرد
معجزه گر باش (چگونه غیرممکن‌ها را ممکن کنید)تصویر جلد کتاب معجزه گر باش (چگونه غیرممکن‌ها را ممکن کنید)
رجینا برت
۱۱ باور شگفت انگیزتصویر جلد کتاب ۱۱ باور شگفت انگیز
پری عبادی
من سرباز بشار نیستمتصویر جلد کتاب من سرباز بشار نیستم
مجید پورولی کلشتری
کلیدهای یادگیری؛ ۱۲۵ نکته‌ی بهداشتی رفتاری برای افزایش ضریب یادگیریتصویر جلد کتاب کلیدهای یادگیری؛ ۱۲۵ نکته‌ی بهداشتی رفتاری برای افزایش ضریب یادگیری
مژده پورحسینی
انسان شناسی (دفتر دوم)تصویر جلد کتاب انسان شناسی (دفتر دوم)
حسن اسماعیل‌پور نیازی
ارتباط ایرانیتصویر جلد کتاب ارتباط ایرانی
علی موذنی
محمد صلی الله علیه و آله و سلم و پیامبران: برتری رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌و‌آله بر سایر انبیا از زبان امیرالمؤمنین علیه‌السلامتصویر جلد کتاب محمد صلی الله علیه و آله و سلم و  پیامبران: برتری رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌و‌آله بر سایر انبیا از زبان امیرالمؤمنین علیه‌السلام
فرید مسعودی