معرفی و دانلود کتاب مترسک صحرا pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نکوراد

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مترسک صحرا

کتاب مترسک صحرا، مجموعه داستانی از مرضیه حسنی جوشقانی است. مترسک صحرا برگزیده پنجمین دوره مسابقه کشوری شعر و داستان کوتاه در سال ۱۳۹۰ شناخته شده است.

درباره‌ی کتاب مترسک صحرا

کتاب مترسک صحرا از مرضیه حسنی جوشقانی است. او کتاب مترسک صحرا را با ماجرای دختری آغاز می‌کند که از تاکسی پیاده می‌شود. با دقت جزئیات تمام چیزهایی را که می‌بیند تعریف می‌کند. در ادامه دختر با پیرزنی همکلام می‌شود که برای او از حال و روز زندگی‌اش تعریف می‌کند و پای او را به ماجرایی باز می‌کند.

مرضیه حسنی جوشقانی در کتاب مترسک صحرا مقدمه‌ای می‌نویسد که به صورت نمادین به مشکلات جوانان اشاره می‌کند. مشکلاتی که در راه تحصیل و کار کردن برای هرکسی ممکن است پیش بیاید.

کتاب مترسک صحرا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر داستان‌های نویسندگان معاصر را دوست دارید، از خواندن کتاب مترسک صحرا لذت می‌برید.

بخشی از کتاب مترسک صحرا

می‌شینم رو یه پله. از این پله‌هایی که لبه‌ی در بعضی خونه‌ها عین تیر چراغ برق سبز شدن، دلمو می‌گیرم تو دستم و ازش می‌پرسم چشه که هی عین بچه گربه‌ی مادرمرده زوزه می‌کشه. جواب نمیده. فک کنم حال نداره. پا می‌شم و آروم آروم قدم برمی‌دارم و خیال می‌کنم اون دخترم با موهای طلایی رنگ مالیده کفشای پاشنه ده‌سانتی، با اون آرایش غلیط و چشای تیله‌ای. کم‌کم غرق می‌شم تو نقشم. سرمو می‌گیرم بالا و بی‌توجه به آدمای دور و برم راه می‌رم...

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مترسک صحرا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمترسک صحرا
موضوعداستان ایرانی