کتاب گنجشگک سیاه
معرفی کتاب گنجشگک سیاه
کتاب گنجشگک سیاه نوشته حمیدرضا افصحی یک داستان بلند است که در دنیایی نمادین داستان پرندههایی را روایت میکند که هر کدام باور و اعتقادی دارند و با این باورها زندگی میکنند و به دنبال آرزوهایشان هستند.
درباره کتاب گنجشگک سیاه
این کتاب زبان نمادین دارد و به سبک منطقالطیر عطار از پرندگان برای بیان دنیایی که قصد دارد استفاده کرده است. دنیایی که موجودات اعتقادات متفاوتی دارند و کتاب خواننده را دعوت میکند در این دنیا غرق شود و بدون هیچ قضاوتی دنیای آنها را ببیند. گنجشکهای این کتاب خورشید را میپرستند و باور دارند میتوانند با پرواز به سمت آن به نر و روشناییاش برسند. تعبیرات زیبا و ناب کتاب کوتاه است و خواننده را با خودش همراه میکند.
خواندن کتاب گنجشگک سیاه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به ادبیات داستانی بهویژه ادبیات نمادپردازانه پیشنهاد میکنیم
منو یاد ماهی سیاه کوچولو انداخت محوریت داستانش شبیه اون بود ولی متن روانی نداشت و شخصیت ها و وقایع خیلی سریع وارد داستان میشدن و آدمو گیج میکردن. جذابیت نداشت برام، نتونستم تمومش کنم.
داستان زیبا نثری متفاوت کمی گنگ ولی طبیعت گرایی نویسنده خوب در اواخر داستان وجهه علمی تخیلی اش مشخص میشود در کل اگر نویسنده داستان رو بیشتر کش میداد میتوانست لذت بخش تر باشه ولی بخاطر سبک جالبش پنج ستاره