کتاب از نیل و آفتاب
معرفی کتاب از نیل و آفتاب
کتاب از نیل و آفتاب، مجموعهی اشعار نیمایی و شعرهای سبک نو سرودهی محسن صلاحیراد هستند. اشعاری لطیف و عاشقانه که خواندنشان، لحظاتی آرامش را به شما هدیه میدهند.
دربارهی کتاب از نیل و آفتاب
کتاب از نیل و آفتاب، مجموعهی اشعار محسن صلاحیراد هستند. اشعاری خواندنی و لطیف که دمی آرامش را برایتان به ارمغان میآورند. از نیل و آفتاب شامل شعرهایی است که میتوانند به عمق قلبتان نفوذ کنند و نهایت احساس و لطافت را در کلام شعر به رقص درآورند. با خواندن اشعار کتاب از نیل و آفتاب به اوج احساسات لطیفی که در میان افکار و در قلب شاعر نهفته است پی میبرید.
کتاب از نیل و آفتاب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر دوست دارید از شاعران فارسیزبان شعرهای نو و نیمایی بخوانید، کتاب از نیل و آفتاب گزینهی خوبی برای شما است.
بخشی از کتاب از نیل و آفتاب
گاهی بهجایِ ابر
گاهی بهجایِ باد
سهمِ من از تمامِ تو
این واژههای تار
این واژههای خالی و
بیرنگ و
نابکار.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب از نیل و آفتاب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | از نیل و آفتاب |
| حجم فایل کتاب | ۰.۵۹ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸-۹۶۴-۲۴۳-۹۶۰-۷ |
| تعداد صفحهها | ۷۲ صفحه |
| قیمت کتاب | ۷۰۰۰۰ تومان |

اقای شاعر سلام! سپاسگزارم که میهمانان کردید به آفتاب و باران به ابر و باد کاممان خوش و عطرآگین شد از هم افق شدن با سروده های خوش بوی تان با احترام میثم هاشمیان