دانلود و خرید کتاب حافظه‌ی نامحدود کوین هورسلی ترجمه سیندخت سرلک

انتشارات:شادن پژواک
امتیاز:
۳.۹از ۱۹ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب حافظه‌ی نامحدود

کتابچه حافظه نامحدود چکیده‌ای از مهم‌ترین مطالب کتاب حافظه‌ی نامحدوداثر کِوین هُورسلی است. هورسلی در این کتاب به ما می‌آموزد چگونه از استراتژی‌های یادگیری پیشرفته استفاده کنیم تا سریع‌تر یاد بگیریم، مطالب بیشتری را به خاطر بسپریم و بیش از پیش بازدهی داشته باشیم.

درباره کتاب حافظه نامحدود

حافظه چیزی است که ما انسان‌ها را موجوداتی منحصر به ‌فرد می‌کند، به طوریکه بدون حافظه هیچ درکی از وجودمان نخواهیم داشت. حافظه مکانی است که در آن نقش‌های خود را در زندگی ایفا می‌کنید، هر چیزی از رانندگی گرفته تا به یاد آوردن همسر و محیط کارتان، همه و همه به حافظه‌ی شما بستگی دارند.

آیا می‌دانید که شما به صورت بالقوه نامحدود هستید؟ آیا واقعاً می‌دانستید که توانایی شما تنها توسط تصورات‌تان محدود می‌شود؟ اگر می‌خواهید عازم سفری به ‌سوی بهبود آن شوید، ابتدا لازم است افکار پوسیده‌ی خود را دور بریزید. باید نظامی از باورها برای خود بسازید که با روش زندگی جدیدتان تطابق داشته‌باشد. باید اعتقاد عمیق پیدا کنید که می‌توانید یاد بگیرید چگونه حافظه‌ی بهتری داشته‌باشید.

وقتی چیز جدیدی می‌آموزید مغز شما تغییر می‌کند. بنابراین، وقتی تصمیم بگیرید که روی کارتان بیشتر تمرکز کنید، ذهنتان یاری‌تان خواهد کرد تا به این مقصود برسید. برقراری ارتباط بین افکار، روشی مفید برای ایجاد پیوندهای بیشتر ذهنی است. یادگیری تنها ایجاد ارتباط بین اطلاعات قدیمی و اطلاعات جدید است.

یک حافظه‌ی عالی تنها یک انتخاب است و حالا  کتاب حافظه نامحدود، تمام ابزارهای لازم برای مهارت پیدا کردن در این حوزه از زندگی‌ را در اختیار دارید. خوشبختانه، با مسلط شدن به حافظه‌تان، به اعتمادبنفس خواهید رسید و از عهده حوزه‌های دیگر زندگی که نیاز به پیشرفت دارند هم برخواهید آمد.

خواندن کتاب حافظه ناحدود را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر به کتاب‌های حوزه موفقیت و خودیاری علاقه دارید و وقت کافی برای خواندن کتاب کامل حافظه نامحدود را ندارید، خواندن کتابچه آن را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

۱۳۹۸/۱۲/۲۵

خیلی عالی هست

کاربر ۲۴۶۴۴۱۸ فرشته
۱۳۹۹/۰۹/۰۱

کتابی از مفهوم خواستن چیزی، درک وتصلت کامل بر این کتاب برای من ارزش زیادی بااینکه برید هایی از این کتاب نامفهوم بود ولی ارزش فهمیدن قدرت ذهن خودم را داشت

۱۳۹۹/۰۷/۰۷

بد جور خلاصه شده کتاب اصلن نشد چیزی رو خوب درک کنیم از توش کلی مفهمومیت کتاب ب شدت ضعیف بود

محمدرضا

ترجمه ی خوبی نداشت ولی بسیار کاربردی است

Ali Rouhollohzadeh
۱۳۹۹/۰۱/۰۳

کتاب خیلی بد خلاصه کردن اکن مفهوم خودش را از دست داد

یادگیری تجسم تصاویر در ذهن بسیار ارزشمند است. مطالعات نشان می‌دهند که اگر به اطلاعات خود تصویری ضمیمه کنید، احتمال حفظ آن ۶۵% افزایش خواهد یافت.
خورشیدِ تاریک"
افکار منفی موجب سقوط و شکست می‌شوند، و بیرون آمدن از این سرازیری ممکن نخواهد بود، مگر با عوض کردن باورهای غلط.
خورشیدِ تاریک"
طی مدت زمانی طولانی، شما دقیقاً به همان چیزی تبدیل خواهید شد که تمام مدت به آن فکر می‌کردید. تفکرات منفی، ما را ضعیف کرده و موجب ویرانی توانایی‌های خلاقانه و حافظهٔ ما می‌شود.
خورشیدِ تاریک"
کشمکش‌های ذهنی دشمن تمرکزاند. وقتی در آرامش نشسته‌اید و تنها به کاری که همان لحظه در حال انجامش هستید توجه می‌کنید، ذهن شما قدرت فوق‌العاده‌ای پیدا خواهد کرد.
AF

۷۰%