معرفی کتاب ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد اول): خطراتی که بر سر راه دوام ازدواج قرار دارد
هاوارد مارکمن( -۱۹۵۰)، استاد مطالعات خانواده در دانشگاه دنور امریکا است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
« بسیاری افراد تصور میکنند که خوشبخت بودن در زندگی، صرفا وابسته به شانس است و افرادی که از زندگیشان راضی هستند، افراد خوششانسی بودهاند. اما این ایده کاملا اشتباه است.
بدانید که زوجهای خوشبخت با آموختن یک سری مهارتها، خودشان ازواجشان را ساختهاند. شما نمیتوانید انتظار داشته باشید که وقتی مدام با هم مشاجره میکنید، و هیچ تلاشی برای حل مشکلات موجود در رابطهتان انجام نمیدهید، با همسرتان خوشبخت باشید.
عدم رضایت شما از زندگی به خاطر بدشانس بودن و سیاهبختیتان نیست، بلکه به خاطر بیتدبیری و ناآگاهی شما است».
این کتاب که بر اساس جدیدترین و بهروزترین یافتههای علم روانشناسی نوشته شده است، مهارتها و تکنیکهای شگفتانگیزی را به شما میآموزد تا بتوانید عشقی که همواره خواهانش بودهاید را آجر به آجر با دستان خودتان بسازید.
کلید موفقیت در این مسیر، انجام تکالیف ارائه شده در انتهای هر فصل است.
به نظر من به عنوان کسی که تنها جلد اول کتاب رو خونده کتاب جامعی نیست. به طور کلی این کتاب شما رو با چند نمونه از موانع یک ازدواج موفق آشنا میکنه اما اغلب راه حل ارائه نمیده و
جلد اول را خواندم ... ترجمه یا ویرایش قابل قبولی داشت ... انقدر که سراغ جلدهای بعدی هم خواهم رفت ... مسلما ترجمه صرف نیست و تا حد زیادی بومی سازی شده است
من جلد اولشو خوندم واقعااااااا عاالی بود ودرضمن فقط مختص زن و شوهرا نیست کلا رابطه و رفتار صحیح رو عاالی بیان کرده
کتاب بسیار جامع برای همسران
من دانشجوی ارشد مشاوره خانواده هستم و متاسفم باید بگم که این کتاب قبل از اینکه ترجمه یک کتاب علمی و پرمحتوا و پر عمق باشه، بیشتر نقطه نظرات پند و اندرزگونه مترجمه و بیشتر به موعظه اونهم با رویکرد
واقعا خوشحالم که شانس اینو داشتم بااین کتاب اشنا شم...
کتابی که مطالعه اش برای همسران واجبه
جلد دوم این کتاب نیست چرا؟