معرفی و دانلود کتاب آب درمانی pdf + خلاصه رایگان

اشتراک یک‌سالهٔ بی‌نهایت با اسنپ‌پی؛ ۴ قسط ۷۸ هزار تومانی + ۵۰ هزار تومان تخفیف با کد PAYCZMG5

تصویر جلد کتاب آب درمانیsubscriptionAvailable

کتاب آب درمانی

۸ قدم ساده برای رسیدن به سلامت و زیبایی

۳.۸ امتیاز(از ۵ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آب درمانی

کتاب آب‌درمانی نوشته‌ی جین اسکرینورز است که انتشارات کتاب‌درمانی آن را منتشر کرده.

انتشارات کتاب‌درمانی فعالیت خود را از سال ۱۳۷۳ حوزه انتشار کتاب‌های پزشکی عمومی، روان‌درمانی و روان‌شناسی آغاز کرده است. هدف این انتشارات پیشگیری و بهداشت همگانی از طریق مطالعه کتاب است و کتاب‌های این نشر همگی با هدف پیشگیری و درمان نوشته می‌شوند.

در حال حاضر گستره موضوعات کتاب‌های این انتشارات شامل روان‌شناسی عمومی و کودک‌ و نوجوان، روان‌درمانی و مشاوره، پزشکی، کارآفرینی، خانه ‌و خانواده و روان‌پزشکی است.

خواندن کتاب جین اسکرینورز را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم.

خواندن این اثر را به علاقه‌مندان به کتاب‌های اطلاعات پزشکی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آب درمانی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآب درمانی

ارزش یک بار خوندن رو داره

کیهان
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۱/۱۲

کم نوشیدن آب موضوعیه که زیاد بهش توجه نکرده بودم و نکاتی رو میگه که قبلا بهش فکر نکرده بودم. اما ایراداتی چه در نگارش و چه از نظر علمی میشه ازش پیدا کرد. همچنین توضیحاتی که می‌داد گاهی به تکرار...بیشتر

دمنوش های گیاهیتصویر جلد کتاب دمنوش های گیاهی
س. صداقت
سیر معنوی با قصه های مثنویتصویر جلد کتاب سیر معنوی با قصه های مثنوی
ناهید عبقری
شگفتی‌های آب‌درمانیتصویر جلد کتاب شگفتی‌های آب‌درمانی
آ.ر هری
تغذیه و زندگی سالم براساس گروه خونیتصویر جلد کتاب تغذیه و زندگی سالم براساس گروه خونی
امیر قاسمی
درمان گیاهی کبد چربتصویر جلد کتاب درمان گیاهی کبد چرب
پونه پورامینی
نرمش درمانی در آب برای انواع بیماری هاتصویر جلد کتاب نرمش درمانی در آب برای انواع بیماری ها
کارل نوف
دلت که پاک باشد ، داستانت پایان خوشی خواهد داشتتصویر جلد کتاب صوتی دلت که پاک باشد ، داستانت پایان خوشی خواهد داشت
هاکان منگوچ
تو؛ آیا ریه‌هایت برای عمری طولانی آماده‌اند؟ (کتاب پنجم)تصویر جلد کتاب تو؛ آیا ریه‌هایت برای عمری طولانی آماده‌اند؟ (کتاب پنجم)
مایکل اف رویزن
۶۰ راز داشتن فرزندی نابغه و شاد (تولد تا ۱۵ سالگی)تصویر جلد کتاب ۶۰ راز داشتن فرزندی نابغه و شاد (تولد تا ۱۵ سالگی)
بهنام محقق
عشق یعنی همه چیزتصویر جلد کتاب عشق یعنی همه چیز
رضا علیزاده مهماندار
زندگی و بس؛ استاد کریم زمانیتصویر جلد کتاب صوتی زندگی و بس؛ استاد کریم زمانی
محمد حسن قائمی
تو؛ یک راهنمای شخصی برای رژیم غذایی (کتاب یازدهم)تصویر جلد کتاب تو؛ یک راهنمای شخصی برای رژیم غذایی (کتاب یازدهم)
مایکل اف رویزن
اسرار به دنیا آوردن فرزندان زیبا (اوژنیک)تصویر جلد کتاب اسرار به دنیا آوردن فرزندان زیبا (اوژنیک)
فرحناز صارم بافنده
تو؛ از اندام‌های حسی‌ات چه می‌دانی؟ (کتاب هفتم)تصویر جلد کتاب تو؛ از اندام‌های حسی‌ات چه می‌دانی؟ (کتاب هفتم)
اصول تغذیه مادر و کودکتصویر جلد کتاب اصول تغذیه مادر و کودک
سمیرا گلعذار
آموزش جامع تریدینگتصویر جلد کتاب آموزش جامع تریدینگ
احمد خلیل‌نسب
یکصد درس برای تقویت حافظه و یادگیری بهترتصویر جلد کتاب صوتی یکصد درس برای تقویت حافظه و یادگیری بهتر
محمدجعفر حسینی‌شیرازی
مکالمه رایج زبان انگلیسیتصویر جلد کتاب مکالمه رایج زبان انگلیسی