کتاب الی الحبیب
معرفی کتاب الی الحبیب
الی الحبیب نوشته علی استرکی از مجموعه مدافعان حرم سرگذشت شهید، مدافع حرم علیرضا بابایی را روایت میکند.
درباره کتاب الی الحبیب
شهید علیرضا بابایی متولد ۱۳۵۱ و دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت تحول، نویسنده و پژوهشگر، مدرس و کارمند دانشگاه اراک بود.
او پس از تلاشهای بسیار، در راه دفاع از حریم اهل بیت(ع) در ۲۵ اردیبهشت سال ۱۳۹۵ در فلوجه عراق ئس از گرفتار شدن در تله انفجاری تروریستهای تکفیری به درجه رفیع شهادت رسید. کتاب حاضر گوشه های از زندگی و خاطراتی است که از این شهید بر جای مانده است.
خواندن کتاب الی الحبیب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به سرگذشتنامههای شهدا، به ویژه شهدای مدافع حرم.
بخشی از کتاب الی الحبیب
آقای بابایی فکر میکرد دستم در درست کردن گلدانها خوب است، به همین خاطر بعضی از سالها گلدانهای خانهاش را میآورد تا آنها را عوض کنم و گلها را هرس و قلمه بزنم. ۲۱ اسفند سال ۹۴، ده گلدان خالی و هشت گلدان از گلهای خانهشان را آورد و گفت: «احمد ما پانسیون نداریم و گلا رو از پله آویزون میکنیم. اینا رو طوری درست کن که زهرا خوشش بیاد و تا عروسیش نیازی به تعویض گلدونا نباشه». گفتم: «گلدونایی برات میزنم که تا دهسال دیگه هم بگی احمدِ نوروزی دستت درد نکنه». پنج - شش مدل بود؛ گلها را مرتب کرده و گلدانهایی را که لازم بود، عوض کردم. دست آخر هم سه تا گلدان حُسنیوسف کوچک برای زهرا قلمه زدم. وقتی کارم تمام شد، دیدم آقای بابایی یک ۵۰ هزارتومانی درآورد و گفت:
- «اینم شیرینی احمدآقا».